cricul de la logan
![]() ![]() ![]() |
cricul de la logan
SorinV |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
||
--------------------
a
a
a
|
|||
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Da eu il am pe ala vechi. Am sunat VC (ca sa nu ma striveasca masina) si au zis ca eu nu fac parte din lotul cu probleme. La vreo 600 de masini inaintea mea s-a oprit operatiunea CRICUL. Insa pentru linistea mea m-am dus la service sa vad daca cricul meu e diferit de cele pe care la aveau acolo pentru inlocuire. Din pacate omul care se ocupa de treaba asta nu era acolo, iar cel care il inlocuia, un inginer n-a stiut sa-mi spuna cu cricurile-n mana daca sunt diferite sau nu. Dar inginerul vazuse pe cricul meu scris cu vopsea rosie un B si prin analogie a zis c-o fi din ala bun ca de accea e scris pe el litera B. Nefiind omul de care aveam nevoie am plecat in ceata dar nici nu m-am dus a doua oara.....
Eu am ridicat masina la sfarsitul lunii noimbrie. Vrei sa faci experiente pe cricul meu. ![]() Nu-l dau ca tin la el. ![]() Apropo cei care ati fost la limita (La vreo 600 de masini inaintea mea s-a oprit operatiunea CRICUL) aveti vreun B scris pa cric? |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
da, alea cu B sunt ok!... diferenta e la gulerul ala dintre partea in care se angreneaza coarba si zona prin care trece axul... gatul ala e altfel, de diametru mai mic la cele noi...
Ma risc la o "schema" simpla care sa sugereze cricul: -<>|C zona "|" este de diametru mai mic la cel nou |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
si totusi chiar nu are nimeni un cric model vechi pt logan ! va rog frumos am mare nevoie de el ! promit unul nou la schimb si bere cat cuprinde !
|
--------------------
a
a
a
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Cam tirziu te-ai gasit sa ceri asa ceva,nu cred ca mai era cineva..........daca as mai fi avut te ajutam cu placere,ca eu nu sesizez mare diferenta la mina,adica atunci cind pui cricul si ridici masina,intre asta si cel vechi!Decit bucsa se vedea la ochi ca era un pic altfel........in rest identic! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
aditacelhazliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 21 March 05 ![]() |
Salut,
A avut cineva probleme cu vechile cricuri? Mersi! |
-------------------- |
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
unudoisitrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 June 07 ![]() |
salutare. Am si eu o intrebare, pentru a ridica loganul cricul are un "cioc"
![]() |
--------------------
logan
laureat+ 1.4MPI
dec. 2006
- ab-11-sss
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie nici o garnitura, intra "ciocul" direct in gaura aia si nu se zgarie nimic. Plus ca acolo intra si "ciocul" de la elevator si tot nu se zgarie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
unudoisitrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(andrei_2006 @ 29 Jun 2007, 14:07) Nu trebuie nici o garnitura, intra "ciocul" direct in gaura aia si nu se zgarie nimic. Plus ca acolo intra si "ciocul" de la elevator si tot nu se zgarie. Si totusi... poate s cam insistent, dar, in manualul de reparatii scrie asa "partea inferioara a caroseriei acestui vehicul este protejata cu produse care asigura garantia impotriva perforarii de 6 ani. Utilizati numai materiale care sunt echipate cu tampoane cauciucate pentru a nu deteriora protectia originala". Sper sa ai dreptate si sa nu fie nevoie... desii m as mira... Pa. |
--------------------
logan
laureat+ 1.4MPI
dec. 2006
- ab-11-sss
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
salut
atraga atentia celor care au cric cu bucsa de plastic. nu e vorba de cric LOGAN ![]() aseara s-a spart acea bucsa in care se infilteza axul cricului si a cazut masina. Partea aia de plastic e VARZA ! astia care au facut cricul sunt inconstienti ? putea sa cada masina peste mine ! e vorba de cricul de la solenza an 2004. cred ca o sa imi cumpar unul mic hidraulic, din asta de la dacia never !!! |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
salutare! eu am observat ca la o gaura din prag unde trrebuie sa intre ciocul de la cric a inceput sa rugineasca si parca e si stramb.
problema a aparut, banuiesc cand mi-am schimbat rotile la un service care au folosit cric hidraulic si l-au pus sub nervura aia, nu avea "cioc" sa intre in gaura. oare se poate intari zona aia?? Rog un moderator sa mute postul asta la topicul despre rugina ->> http://www.daciaclub.ro/RUGINA-si-Loganul-...ina-t36746.html Merci! This post has been edited by je_design: 10 Nov 2008, 08:21 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 24.03k ) Number of downloads: 980 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |