DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> un cablu buclucas, ce gasesti pe sub mocheta

jailbreak
post 15 Jun 2009, 19:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: BALS, OLT

pentru o "carpire" a oalelor spate (deh rugina ), am fost nevoit sa scot mocheta spate bancheta etc, etc. Spre surprinderea mea am gasit un fir buclucas de culoare gri cu un papuc care se gasea pe sub mocheta pasagerului din spate stanga.
problema e ca nu am gasit corespondentul papucului respectiv nici pe partea dreapta nici inspre fata. firul este singur (adica nu este dat cu izolirband ca celelalte in manunchi) si vine din spate spre fata.
si mai ciudat este ca imi functioneaza toate chestiunile pe spate adica: iluminare portbagaj, boxe lumini pe spate etc etc, singura chestie aiurea e cu alarma care imi armeaza numai cu pozitiile aprinse.
deci recapitulam : un singur fir gri cu un papuc pe partea spate stanga papucul e pe la nivelul pragului scaunului soferului (nu e firul de frana de mana, care apropo e de culoare portocalie).
am folosit functia SEARCH si nimic, am consultat si manualul de reparatii si iar nimic nu pot sa-l identific. daca e nevoie o sa pun si o poza

--------------------
dacia supernova clima-2000 - OT-03-DCX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
S.Alex-F
post 16 Jun 2009, 09:23
Post #2

Membru

From: Bucuresti S4

Salut!

Da! de preferat e sa pui si o poza...

daca ar fi fost galben...parca asa imi aduc aminte, era cel de la frana de mana....semnalul pentru aprindere in bord!
dar...gri....si exact in locul astuia...

Nu de alta dar pe acolo e tras cel despre care iti vorbesc....din manunchiul instalatiei pe undeva pe la stalp iese firul asta si merge singur si nestingherit prin oala pasagerului stanga spate!

Numai bine!

This post has been edited by S.Alex-F: 16 Jun 2009, 09:23

--------------------
DACIA SuperNova 2002Clima - XX-XX-ALX
"A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
+
stephanie
post 16 Jun 2009, 12:08
Post #3

Membru

From: RO

Am desfacut si eu banchetele pe spate si am gasit acel fir.
Este firul de la a treia lampa de stop si este folosit in cazul supernovelor fara eleron,eu l-am identificat prin testare.
Firul se desprinde din manunchiul de fire care merg la hayon, si fiind clima are a treia lampa de stop pe eleron, asa ca firul l-au lasat sub mocheta.

--------------------
Dacia Supernova 2002, clima ... - SB-00-000
ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
+
jailbreak
post 16 Jun 2009, 19:13
Post #4

Membru incepator

From: BALS, OLT

Am desfacut si eu banchetele pe spate si am gasit acel fir.
Este firul de la a treia lampa de stop si este folosit in cazul supernovelor fara eleron,eu l-am identificat prin testare.
Firul se desprinde din manunchiul de fire care merg la hayon, si fiind clima are a treia lampa de stop pe eleron, asa ca firul l-au lasat sub mocheta.

inclin sa cred ca este adevarat. pentru ca in cartea de reparatii am gasit ca in mufa care merge in spate (racordul 265 pentru cablajul fata- spate) singurul fir de culoare gri se numeste "contactor stop" dar nu imi iesea la socoteala pentru ca mie imi functioneaza toate stopurile si ala de la eleron.
merci pt explicatie!

--------------------
dacia supernova clima-2000 - OT-03-DCX
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 01:53
Forum Renault