nova parts
![]() ![]() ![]() |
nova parts
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
tutankmon |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 91 Joined: 7 March 09 From: Mangalia ![]() |
Bine de voi ca aveti Vitan. Dar noi provincia ce sa mai zicem.... piesele de nova parca is marfa de contrabanda:)))
![]() |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
25 lei e un pret mic,mie mi sa cerut 35 ron pe un buton,cel de la dezaburitor
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Cosmin.nova |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
chiar ca marfa de contrabanda
![]() Cat de curand ma apuc de nova mea, umblu prin interior, garnituri, chedere plastice.. Daca stiti cam cat ar costa 4 fete de usi (2 fata 2 spate) de super-nova...sa le pun pe nova. Sau daca are cineva asa ceva? Cum izolez fonic masina? ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
b77csd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 November 03 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GTi/Logan Laureat dci
1999/2006
- B77CSD cheers,
serban |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
QUOTE(b77csd @ 25 Jun 2009, 18:37) Nu sunt compatibile ca atare, pentru ca usile au altfel interiorul. Trebuie sa le adaptezi (alte gauri, poate suduri...) Am inteles dar asta nu e problema ca ma pricep. Conteaza rezultatul final cum arata..ca vreau sa arate ca si cum ar fi fost facute asa din fabrica..adica sa nu se vada un surub sau vreo sudura iesit pe undeva This post has been edited by Cosmin.nova: 25 Jun 2009, 18:58 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
mihail_73 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
asa ca idee, daca ai fetele de usi chiar asa ponosite cum or fi, ce te costa sa cumperi un material frumos, bineinteles tre sa te pricepi un pic la materiale. dai jos materialul vechi si croiesti pe cel nou dupa cel vechi dupa care il pui in loc dupa aceeasi metoda in care a fost pus cel vechi. din cate stiu eu prin capsare cu un capsator special de tapiserii si gata ai fete de usi noi.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
Da stiu asta; dar nu-mi plac manerele alea vechi acoperite cu cauciuc; unu il am rupt pe fata la sofer..pana mea. Cred ca ar fi mai indicat asa :-? Sugestii de materiale?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
mihail_73 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
cauta pe site ca era pe undeva pe la imbunatatiri nova daca nu ma insel.
exista si firme de tapiserii auto care fac capitonaj la usi si la interior. This post has been edited by mihail_73: 26 Jun 2009, 14:30 |
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:49 |