Sunet ciudat
![]() ![]() ![]() |
Sunet ciudat
andreiy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|||
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
vezi ca cred ca iti trage aer fals pe langa corpul clapeta de sub filtru de aer.
sau poate chiar pe la filtru cine stie!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
verifica pe la toba sa nu fie fisurata sau sa nu fie prinsa bine la coliere si fasaie ca naiba.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
pe la tobe nu ate cum sa se auda farsait ca le am noi si le-am incheiat cu silicon care rezista la temperaturi ridicate si pe la filtru de aer m-am uitat si nu am auzit nimic.Eu cred ca poate sa fie de la pompa de apa ca se ridica si temperatura repede ,voi ce parere aveti sa fie de la pompa de apa?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Sub filtru de aer sunt niste furtumase, vezi sa fie fiecare la locul lor, apoi incearca sa misti un pic de injectoare, poate nu etanseaza bine o garnitura, o alta idee ar fi garniturile de la corpul clapeta...
Cu frinele nu sunt probleme ? Ar putea fi furtunul de vacum care duce de la motor la servo... This post has been edited by spiridon: 26 Jun 2009, 20:53 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
andreiy |
![]()
|
La corpul clapeta m-am uitat nu sunt probleme,la furtunele de la filtru de aer la fel,la servo nu m-am uitat dar nu cred sa fie de acolo dar o sa ma uit sa fiu sigur.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:36 |