Decodare Asus P552W
![]() ![]() ![]() |
Decodare Asus P552W
Codrin-Bacau |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ce intelegi tu prin decodare???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
OK, poate nu m-am facut inteles.... as vrea sa functioneze pe reteaua ORANGE ROMANIA (si din moment ce se va decoda va fi pe toate..!) el este adus din FRANTA (codat pe o retea de la ei....)
Stie cineva daca se poate decoda ??? As avea nevoie de un raspuns cat se poate de repede...pt. ca maine dim. plec la Bucuresti si as vrea sa fac ceva cu el... stii ceva despre problema mea Alydor? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
apeleaza la un service gsm pentru decodare...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ca sa nu mai deschid un nou topic scriu aici intrebarea mea. In august intentionez sa plec in vest si ma gandeam sa cumpar un telefon mobil din Germania. Intrebarea mea este daca cumparand telefonul mobil la liber (fara abonament), acesta poate fi folosit in Romania fara a trebui sa-l decodez.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cred ca cel mai simplu e sa ai un SIM de romanica la tine (cu roaming activat) si il probezi pe loc. daca il accepta si mere tilifonu', e ok. Daca nu, altul.
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Crezi ca ma lasa aia la magazin sa fac asa ceva? Adica desigileaza telefonul ca sa incerc daca functioneaza?
![]() Oricum multumesc frumos pentru idee! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pardon? Pai cum altfel il cumperi? Binenteles ca "te lasa"! Specifici chiar ca asta e conditia de cumparare: sa functioneze cu SIM-ul tau. E simplu.
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 04:37 |