Ce se intampla daca?
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla daca?
chelsea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e proces civil, nu se intampla nimic daca nu se prezinta martorul. Oricum, la primele 2-3 infatisari de obicei cauza se amana pe motive de "lipsa de procedura". Trebuie sa te ingrijorezi in momentul in care vei primi o citatie in care sa se specifice ca vei fi amendat in caz de neprezentare, sau cazul (foarte rar) in care se emite mandat de aducere pentru martor.
LE. Citeste mai atent: citatia nu poate fi de la politie, daca esti chemat in instanta. This post has been edited by Batrânul: 25 Jun 2009, 18:15 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Depinde...daca persoana care v-a citat insista, iar instanta considera ca prezenta dvs. este absolut necesara, veti plati amenda dupa 2-3 citatii...sau in cel mai rau caz, veti fi adus in instanta cu mandat.
Dar...poate un coleg v-a citat sa il ajutati...chiar nu stiti nimic despre asta? ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
chelsea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 June 09 ![]() |
m-am exprimat eu gresit, nu e de la politie;
25 Jun 2009, 18:40: QUOTE(Madriann @ 25 Jun 2009, 18:36) Depinde...daca persoana care v-a citat insista, iar instanta considera ca prezenta dvs. este absolut necesara, veti plati amenda dupa 2-3 citatii...sau in cel mai rau caz, veti fi adus in instanta cu mandat. Dar...poate un coleg v-a citat sa il ajutati...chiar nu stiti nimic despre asta? ![]() stiu despre ce e vb, si nu vreau sa ma duc;pur si simplu nu vreau de aia am si intrebat ce se intampla daca nu merg, tinand cont ca nu e precizat nimic pe citatie; This post has been edited by chelsea: 25 Jun 2009, 18:40 |
--------------------
renault
megane
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:08 |