Obiect scapat in gura de aerisire
![]() ![]() ![]() |
Obiect scapat in gura de aerisire
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot legat de aerisire,mai exact de capacele alea de la aerisire, de pe bord: NU VA APUCATI SA LE VOPSITI daca nu va pricepeti...eu m-am apucat (bineinteles le-am dat jos).Acum doua au iesit bine, celelalte am reusit sa intind vopseaua pe toata suprafata capacului...
![]() Maine dau alea si sper sa se poata lua vopseaua si sa mi le vopseasca frumos. M-am dat si eu mester,dar am facut-o de oaie ![]() Eh...noi sa fim sanatosi! |
-------------------- null
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de unde imi iau si eu o gura de aerisire ca din anumite motive am reusit sa o rup.
Are cineva idee cam cat costa? Multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Eu am dat 9 ron pe ea,am gasit-o foarte usor la primul magazin de piese auto.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
bine de stiut....chiar ma gandeam daca nu se mai poate lua vopseaua cum trebuie de pe gurile astea de aerisire ce fac...dar oricum 9 RON * 4; bani dati aiurea.....imi platesc distractia...
![]() This post has been edited by echosektor: 4 Apr 2006, 08:33 |
-------------------- null
|
|
frmoett |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 December 04 ![]() |
Salutare,
Tot din ciclul "obiectelor scapate din greseala" ma confrunt si eu cu o problema asemanatoare. Iata care sunt datele problemei : - copil neastamparat cu o moneda de aluminiu la indemana lasat singur in masina - scapat moneda in fantele bordului pentru dezaburirea parbriz Rezultat : orice viraj mai brusc sau groapa sunt acompaniate de o zornaiala terorizanta care ma scoate din minti, moneda aia isi face de cap si nu stiu cum as putea sa o scot de acolo. Oare se poate scoate cumva acest obiect fara interventii de demontare a bordului, daca are cineva idei please postati !! |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / Manager Renault Megane Sedan Manager 2007, 1.5 dCi, 85 CP
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
frmoett |
![]()
|
QUOTE(frmoett @ 16 Apr 2006, 10:43) Salutare, Tot din ciclul "obiectelor scapate din greseala" ma confrunt si eu cu o problema asemanatoare. Iata care sunt datele problemei : - copil neastamparat cu o moneda de aluminiu la indemana lasat singur in masina - scapat moneda in fantele bordului pentru dezaburirea parbriz Rezultat : orice viraj mai brusc sau groapa sunt acompaniate de o zornaiala terorizanta care ma scoate din minti, moneda aia isi face de cap si nu stiu cum as putea sa o scot de acolo. Oare se poate scoate cumva acest obiect fara interventii de demontare a bordului, daca are cineva idei please postati !! Chiar nimeni nu are vreo idee cum as putea avea acces sa extrag acea moneda fara a demonta bordul ? |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Demontarea bordului este o operatie relativ simpla, intr-o jumatate de ora maxim o ora l-ai demontat si pus la loc. Vezi ca userul bogdan_o a postat de vreo 10 ori procedura.
Personal nu cred ca ai alta solutie. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chiar daca desfaci partea superioara a bordului nu ai acces mai mare in fantele de la parbriz, dar merita sa incerci.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Eu am scapat pe la fantele parbriz un surub si capatul de surubelnita corespunzator
![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Corbu` incearca cu o bucata de magnet legata bine bine cu o ata rezistenta sa o cobori prin fantele de la parbriz, poate ai noroc si le prinzi.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
M-am gandit la faza cu magnetul si posibil sa fie singura solutie fara a face bucati bordul si a strica din greseala si altceva. A ramas sa caut un magnet mai mic, lipit cu Picatura de o sfoara rezistenta si sa pescuiesc apoi prin bord
![]() This post has been edited by Corbu': 21 Apr 2006, 19:05 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
frmoett |
![]()
|
QUOTE(Corbu' @ 21 Apr 2006, 18:55) Eu am scapat pe la fantele parbriz un surub si capatul de surubelnita corespunzator ![]() Corbu, Desi nu prea ma incanta sub nici o forma sa demontez bordul - operatia de demontare a partii superioare a bordului crezi ca poate fi facuta fara prea multa bataie de cap, sincer habar nu am cum se face acest lucru. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Corbu' |
![]()
|
Repet, din ce am vazut eu daca demontezi scoica superioara a bordului nu rezolvi mare lucru, posibil insa sa ma insel. Noroc ai pentru ca e floare la ureche, scoica e prinsa in doar 4 suruburi situate in lateral. Deschizi usa si ai sa vezi 1 surub (unul pe fiecare parte) + inca doua ascunse (trebuie sa desfaci aparatorile alea din jurul volanului. Sunt fixate in doua suruburi si accesul este pe dedesubt > sunt 2 suruburi foarte lungi). Tragi apoi scula audio (evident scoti si mufele) + scos buton inchidere centralizata.Dupa ce ai facut toate astea tragi spre tine de scoica si va iesi. Daca intampini dificultati intreaba ...
P.S. Era un tutorial undeva pe forum unde se explica mult mai bine ce am scris eu mai sus dar nu mai stiu unde. |
--------------------
-------
-------
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da.... reinviem acest topic.
Datele problemei: - se da una nevasta care a pus o cutie pe bord. - in cutie e un surubel mic - cutia se deschide putin si surubul cade pe gaura care scoate aerul pentru parbriz. - la orice denivelatura zornaitul e mai rau decat picatura chinezeasca... Am incurcat-o. Eu am mai desfacut partea superioara a bordului si sigur nu are nici o legatura cu problema. Degeaba scoti totul ca nu ai acces in interiorul tubulaturii. Cei care au avut problema cum au rezolvat? Ori ei s-au resemnat? Pana acum nu am gasit vreo rezolvare viabila. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ață cu un magnet mic la capat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca era pe gurile de aerisire normale, mai mergea - ca sunt de plastic. Insa aici nu prea merge nici cu magnetul pentru ca magnetul se va prinde de tabla. Totul e din tabla acolo si e sub unghi. E cam imposibil sa bagi magnetul fara sa se lipeasca de tabla. Astfel el va refuza cu incapatanare sa avanseze spre surubul buclucas.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am eu o smecherie telescopica cu magnet in cap. Extinsa are vre-o 35 cm. Dar magnetul e puternic, ridic bujiile din gaura de la chiuloasa cu el, ca nu aveam cum sa le prind cu mana.
Daca ai nevoie imi spui. This post has been edited by david79: 25 Oct 2006, 15:35 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
i96nds |
![]()
|
Pai uite ca nici surubelnitele alea cu varful extensibil si care au magnet in cap nu prea sunt de mare folos. Spatiul acolo e ingust. In plus mai vine si parbrizul oblic. Daca as scoate parbrizul probabil as putea vedea mai bine prin gaurile alea.
Am incercat si am dat iarasi jos partea superioara a bordului. Am incercat chiar sa desfac suruburile alea mari ale barei orizontale groase. Speram sa se departeze totul astfel incat sa bag mana pe acolo pe unde intra aerul spre aceasta camera. Nu am avut insa noroc. Mai aveti alte idei? A inceput sa ma streseze rau acel surubel.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Aspiratorul. Dar unul puternic, la 220v, nu de ala la bricheta masinii.
Eventual mesteresti o reductie si ii pui in cap un furtunas. E doar o idee, n-am testat. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
tare ideea , chiar un furtun din acela de gradina moale si subtire, si o reductie din powertape.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:46 |