Numar caractere in semnatura, prea putine
![]() ![]() ![]() |
Numar caractere in semnatura, prea putine
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu cred totusi ca semnaturile nu trebuie sa fie o nuvela. E ca la SMS-uri, trebuie sa transmita mesaje scurte
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu suport forumurile unde la semnatura scrie roman politist, asezonata cu 'your IP is..' si 2-3 poze destul de mari...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
In semnatura ar trebui sa apara numele troacei si poate o lista de dotari.
Memoriile se pot scrie la cafenea... |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu zic sa se dea voie si la smilies in semnatura.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
...si imagini si e embed youtube. Nu?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, dar numai HQ sau HD!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Minim full HD 1080p.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ce rai si ironici sunteti. Cred ca am demonstrat ca nu am exagerat cu marimea textului in semnatura. Cine nu vrea sa citeasca, nu e obligat s-o faca.
Da' rautaciosii de voi sariti in extrema cealalta, cu youtube, alea, alea... Ca tot veni vorba de sms: si acolo poti sa scrii un text mai lung de 160 de caractere, care se imparte in 2 sau mai multe sms-uri. Am senzatia ca sunt Don Quijote. Cred ca renunt. This post has been edited by Dodone: 1 Jul 2009, 15:27 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am senzatia ca sunt Don Quijote. Cred ca renunt. Uite, asta e un citat care ar merge grozav la o semnatura. Daca nu il folosesti, mi-l "imprumuti" mie ? |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Dodone |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Jul 2009, 09:39) nu suport forumurile unde la semnatura scrie roman politist, asezonata cu 'your IP is..' si 2-3 poze destul de mari... Din doua clickuri ai rezolvat problema ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?act=UserCP&CODE=04 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Dodone @ 1 Jul 2009, 23:26) Ca tot veni vorba de sms: si acolo poti sa scrii un text mai lung de 160 de caractere, care se imparte in 2 sau mai multe sms-uri. Si cum ai vedea tu transpusa treaba asta pentru semnatura?Teoretic, ar trebui sa se poata adauga orice in semnatura. Eu ma gandesc de exemplu la joculete in flash. Se plictiseste cititorul de subiectul arid cu posturi rasuflate, cauta un post de-al meu si pac! incepe sa bage un naruto vs. iron man, sau ce gaseste pe la mine prin semnatura in momentul ala! This post has been edited by adip: 1 Jul 2009, 16:43 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 06:35 |