Echipa F1
![]() ![]() ![]() |
Echipa F1
bogdan_iuly |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
McLaren ... hai pablo ...
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ferrari&Schumi rules
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
yonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 June 04 From: Cluj ![]() |
McLaren Mercedes
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ferrari...au ceva super misto in brandul asta. Schumacher...of course!
![]() |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ferrai&Scumacher&Barichello si... EU, mi-am cumparat sapca rosie , tricou , bluza , mapa Ferrari , calendar , stickere Ferrari ( comanda de la Shell , gratis ) , sper ca anul acesta sa ajung la Hungaroring.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
desi sunt fan inrait Schumacher, imi mai plac si urmatorii:
1. Kimi Raikkonen 2. Mark Webber 3. Fernando Alonso 4. Jenson Button Urmeaza, HATE list: 1. Montoya 2. R Schumacher 3. Sato Kamikadzeeeeeeee Deci pana la urma, dupa retragerea lui Schummy, m-as bucura pt Kimi sau Webber |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Minardi.Sper sa se-ntample si cu ei ceva gen Poli Timisoara
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Charlton @ 14 Mar 2005, 09:51) Ferrai&Scumacher&Barichello si... EU, mi-am cumparat sapca rosie , tricou , bluza , mapa Ferrari , calendar , stickere Ferrari ( comanda de la Shell , gratis ) , sper ca anul acesta sa ajung la Hungaroring. De unde? Normal ca nu ma intereseaza cu Ferrari, dar cu McLaren da. |
--------------------
Dacia
Logan
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
yonutz |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 15 Mar 2005, 12:13) Se gasesc si cu celelalte echipe dar nu in Romania Si nu stiu cat de originale sunt obiectele cu ferrari de la noi(0%) Eu mi-am luat anu trecut sepcile oficiale a lui kimi+steag+tricou fiecare fiind 30E bucata +sapca cu Bmw Montoya din spania (Marele Premiu a Catalanyei) sper sa ajung si anu asta. Hai McLaren |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
yonutz |
![]()
|
30 euro bucata(tricou ,steag ,2 sepci)vroiam sa-mi iau camasa dar nu am gasit cu McLaren doar cu BMW
+90 euro intarea tribuna This post has been edited by yonutz: 15 Mar 2005, 23:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
el-ninio |
![]()
|
--- Group: Members Posts: 46 Joined: 22 April 04 From: d ![]() |
Ferrari is the best, and Schumy is the god of Formula 1!!! Dar imi plac si cei de la Renault in special de Alonso
|
--------------------
Seat
Cordoba
2002
- VN xx QLZ
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Desi tineam cu disperare cu Ferrari si Shumi...m-am cam pleostit...
Rade asta tot, sa dea dracu, ciuciu spectacul...am votat Alonso:) |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
M. Schumacher si Alonso
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai astia de la Ferrari isi vam bat joc de inimile noastre
![]() ![]() |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
QUOTE(el-ninio @ 16 Mar 2005, 17:39) Ferrari is the best, and Schumy is the god of Formula 1!!! Dar imi plac si cei de la Renault in special de Alonso QUOTE(altisone @ 18 Mar 2005, 13:33) Desi tineam cu disperare cu Ferrari si Shumi...m-am cam pleostit... Rade asta tot, sa dea dracu, ciuciu spectacul...am votat Alonso:) QUOTE(paul_s @ 19 Mar 2005, 17:12) Pe mine m-a dezamagit Alonso de cand cu faza pe care i-a facut-o lui Coulthard (cand era la McLaren), cand a franat prea devreme si l-a scos in decor. Frumoasa cursa de azi, nu? Oare ce a patit Schumi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ferrari, dar barichelo, Scumi e deja cu nasul pe sus.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
sa-i dea cineva o masina mai calumea lui Montoia si apoi va arata cu adevarat ce poate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
BRAVO KIMI!!!!!!
![]() Ce parere ati avut de cursa? Pt fanii McLaren: unde si cum sarbatorim? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Schumacher & Ferrari
![]() sa vedeti voi cand va incepe Schumi sa dea lectii de pilotaj. ![]() o sa avem un campionat foarte disputat. ![]() Go Schumi Go ![]() |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE(St @ 24 Mar 2005, 00:00) Justo fratelo!! Rubens Barrichello, Rubens Barrichello, Rubens Barrichello si iar Rubens Barrichello!!!! Face minuni cu o masina incropita din resturile de la masinile distruse de Schumi. Are talent, viteza, experienta, e vulpoi batran (va aduce-ti aminte ce i-a facut lui Trulli anul trecut la Magny-Cours?), este calm, are tehnica, valseaza printre sicane si-l face pe Bernouli sa spulbere tot ce se afla pe marginea liniilor drepte. Ma incanta personajul; e sublim! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dacia racing team!@Mc laren driver-MIka,d acum KImi
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
RollerMAN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
M-a dezamagit Schumacher anu asta dar tot cu el tin. GO FERRARI!!!
|
--------------------
Dacia
1410
- B Born 2 roll!
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Alonso....
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Sunt dezamagit ce procent mare are M. Schumacher. Nu pot sa il sufar.
Stati! nu dati! ![]() In schimb Ferrari imi place. Am votat Kimi. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia buni (cu care tin eu
![]() 1. Alonso 2. Kimi 3. Trulli Aia rai (nesuferitii) 1. M. S. (da, ala rosu de place la toata lumea) 2. .... 3. Davit Coulthard Edit: la All Timer, ordinea favoritilor e Mansell, Prost, Damon Hill (pentru minunile facute in Ungaria cu un Minardi). This post has been edited by tatabobu: 4 Aug 2005, 08:43 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Acuma cu M S si neaparat Ferrari.
Dar dupa ce se lasa el va fi Alonso-Ferrari . La all times aleatoriu :Sena , batranul Jill , Prost si mult respect pentru toti cei care mergeau cu viteze maaari fara sa se fi pus problema conceptului de siguranta , inainte si dupa razboi, atuci fiind doar viteza . ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:55 |