Colantare auto, executie si aplicare
![]() ![]() ![]() |
Colantare auto, executie si aplicare
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cauta-l pe ala care tuneaza si apartamente.
Acu' serios. Am vazut floricele pe o corsa zilele trecute. Marginile dezlipite de eterna trecere a anotimpurilor, praf depus pe unde s-au dezlipit. Sure, cand le pui noi arata cool, dar daca indraznesti sa faci rabat la calitate, in cativa ani o sa arate ca naiba. Daca tot ramai la colante, macar fa o chestie. cauta mai multe margarete in format vectorial (ex. corel), si cauta o firma care face serigrafie auto pe autocolant (Intreaba-l pe prietenul google), si pune margarete diferite pe masina. This post has been edited by bucatzel: 2 Jul 2009, 18:07 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sunt la bursa baieti care fac colante, intreaba poate te indruma ei.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
mda. ai belit carasu.
Ia-i vreo doua-trei-patru markere permanente, si spune-i sa-si dezvolte simtul artistic. Si-asa n-o ascultat de tine cand si-o luat masina. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Marty |
![]()
|
Merci!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
e simplu,
iti faci sablon dupa forma exterioara a florii si dai cu spray alb, apoi mai faci un sablon cu mijlocul florii si dai cu spray galben asa apare margareta si nu se dezlipeste |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vopseaua de la Dacia intotdeauna se dezlipeste
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
contacteaza-l pe userul Flamingo
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Jul 2009, 18:48) Gagica-mea vrea flori pe masina. Margarete! Unde plm sa ma ducsa-mi faca si mie citeva si, eventual, sa le si aplice pe masina? Cumpara-i flori, nu te uita la bani... Sau daca nu... Te poti apuca de pictat ca asta' intr-un mod mai abstract ca tot au venit caldurile ![]() This post has been edited by bylexus: 2 Jul 2009, 19:54 Attached thumbnail(s) chris_donald_dw_ver_185281g2.jpg ( Size: 25.77k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Jul 2009, 17:48) Gagica-mea vrea flori pe masina. Margarete! Unde plm sa ma ducsa-mi faca si mie citeva si, eventual, sa le si aplice pe masina? QUOTE(bylexus @ 2 Jul 2009, 19:47) Cumpara-i flori, nu te uita la bani... Sau daca nu... Te poti apuca de pictat ca asta' intr-un mod mai abstract ca tot au venit caldurile ![]() Si a mea vrea....margarete! Am tot intrebat pe la mag auto si se uitau aia cam ciudat la mine. Toate care le vad pe masini arata la fel deci presupun ca s un model mai folosit prin comert! Ce picta ala ma??? sau ala s o apucat de teava masinii pt ca nu i o dat lu gagicsa margarete?? |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
da nene.. a inebunit lumea... saptamana trecuta venise o tanti ca vrea margarete
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 2 Jul 2009, 23:03) Si a mea vrea....margarete! Am tot intrebat pe la mag auto si se uitau aia cam ciudat la mine. Toate care le vad pe masini arata la fel deci presupun ca s un model mai folosit prin comert! Ce picta ala ma??? sau ala s o apucat de teava masinii pt ca nu i o dat lu gagicsa margarete?? Uita-te la mana lui dreapta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bylexus: 2 Jul 2009, 22:30 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut acum vreo 2 -3 luni prin chestia asta si a fost relativ simplu. Am cautat pe net margaretele cu pricina la rezolutii cat mai mari, a ales in final 3 sau 4 modele parca(ca si culori ca forma era relativ la fel) apoi le-am scos pe autocolant gata decupate.
A mai durat in jur de 20-30 de min lipirea lor pe masina... Nu e greu ![]() Gargarite pe bord nu ti-a cerut inca? ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ideea cu margaretele in format vectorial e buna .. iar pentru autocolant, vezi unde a facut AlexV autocolantele cu sigla forumului. La mine sta de ani buni autocolantul ala si e pe exterior .. deci nu cred ca ar fi probleme daca o sa fie decupat in forma de margarete
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alydor |
![]()
|
cum sa iti ia nene doauj'de minute sa pui 4 margarete pe masina??? in juma de ora colantezi o masina intreaga... Pentru margarete , buburuze si alte bazdaganii exista varianta cu autocolant cutterat pe fiecare culoare sau printat si cutterat pe contur. Ca sa nu aveti probleme la aplicare recomad sa le aplicati intr-un garaj, pe tabla curata si udata cu un fas-fas in prealabil. Se uda doar cat sa fie picaturile de apa una langa alta , fara sa curga apa de pe tabla.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un coleg a cautat fluturi pentru cineva...
http://www.autoaccesorii.ro/sticker_category.php?parent=68 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(lucian_v @ 2 Jul 2009, 23:41) Gargarite pe bord nu ti-a cerut inca? ![]() Toate la timpul lor; o sa-i apara si greierii in bord! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Marty, ti-am dat PM, linku ala e pus pe toate taxiurile. Nu l-am pus aici ca zice lumea ca fac reclama.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Alydor |
![]()
|
uai nene ce preturi
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
Alydoare, deci pot apela la tine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
poti numa' ca-s la dracu-n praznic...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Margaretele sunt numai inceputul! http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...dpost&p=1933895
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ai PM
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
bucatzel |
![]()
|
No, sa nu zici ca-s rau. pe antena1 zicea mai inainte de ceva vopsitor mai fancy. tot ce-am tinut minte o fost site-ul. www .klar .ro. Firma se numeste Klar Professional.
Da' io tot sunt de parere sa faci chestia cu markerele permanente. This post has been edited by bucatzel: 4 Jul 2009, 11:21 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Alydor @ 3 Jul 2009, 07:59) Daca o faci in 3 ore as zice ca esti rapid ![]() Marty, explica-i prietenei tale ca atunci cand se va plictisi de floricele (peste 1 an de ex.) si le va dezlipi, va ramane pe vopsea o "urma" de floricica. Poate se razgandeste ![]() Varianta pe care ti-o recomand eu este autocolant taiat la cutter plotter, combinatie de maxim 2 culori la floricica. Foloseste un autocolant de calitate pentru a evitate dezlipiri prea devreme. Trebuie sa tina fara probleme minim 2-3 ani, daca nu se actioneaza mecanic asupra autocolantului. In rest, e chestie de gusturi, poate sa arate dragut. O vecina de-a mea are un C1 cu cateva margarete (sau ceva de genul asta) , discrete, "aruncate" cumva asimetric pe masina, de dimensiuni diferite si per total arata bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 19:37 |