pete rasina si gainat....help !
![]() ![]() ![]() |
pete rasina si gainat....help !
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
odata am avut niste rasina pe masina, de am zis ca au sudat unii cu electrozi la etaj si a cazut zgura pe vopsea. A iesit cu lama...nu iti recomand insa.
incearca cu diluant, intai fa o proba pe spoiler vezi ce iese... mai sunt niste spray uri in comert This post has been edited by axabrt: 3 Jul 2009, 14:40 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu da cu spirt.
Petele de gainat, daca ti-au branzit vopseaua, nu mai ai ce le face. Rasina, bitum si alte depuneri lipicioase poti sa le cureti cu un polish sau o ceara lichida (la sticluta) de oricare marca, frecand cu mana. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tar Remover pt rasina.
Alta vopsea pt excremente. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vic24 |
![]()
|
vopsea "branzita" ? mai exista asa ceva? auzisem ca s-a intamplat la vopsele nemetalizate pana in 2006..... apare si la metalizate ?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca gainatul este "corespunzator" si lasat destul de mult pe masina, branzeste orice fel de vopsea (de la orice masina), fie metalizata fie ne-metalizata. Uita-te cu atentie in luciul vopselei si vezi daca observi vreo denivelare in zona petelor de gainat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si tu mai vic lasi masina 3 saptamini cu gainatul pe ea si scrie si in cartea masinii ca este contraindicat acest lucru...
Mie cu spuma activa mi-a iesit rasina de pe fostul logan. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 3 Jul 2009, 15:40) De ce nu? Ce se poate intampla? Intreb pentru ca in iarna mi-a inghetat lichidul de parbriz, care era de vara si am uitat de el, si am turnat vreo 500 ml de spirt in el, dupa care l-am folosit asa. This post has been edited by daniel_p: 4 Jul 2009, 09:35 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vic24 |
![]()
|
deci... cu carpa inmuiata in lichid de parbriz (clar nu ataca vopseaua) s-a mai diminuat considerabil "depunerea" lasata de gainat. as vrea sa sper ca e o depunere, unu pt ca se diminueaza la curatat (inca nu a iesit de tot, nu am insistat foarte mult) si doi pt ca m-am suit pe prag sa ma uit de sus, si nu e practic patata, vopseaua are aceeasi nuanta si luciu... dar intr-un anume unghi apar ca avand o depunere (se simte si la unghie). la petele clasice de excremente se schimba cumva in vreun fel nuanta sau tonul vopselei?
merg la o spumare activa si vedem ce iese. e o spalatorie care cik foloseste "detergent cu polish de la mafra". vedem luni... This post has been edited by vic24: 4 Jul 2009, 19:47 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E afectat lacul. Indiferent ce ai face tot se va vedea dintr-un anumit unghi.
Mie mi s-a intamplat pe un reper revopsit. Si gainatul ala nu a stat mai mult de 12 ore acolo. Ce e drept a stat in soare puternic. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vic24 |
![]()
|
daca e lacul... un polish ?
dar de ce se "subtiaza" la frecat cu solutie de parbriz ? This post has been edited by vic24: 4 Jul 2009, 20:23 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
DMP |
![]()
|
Urma lasata la mine iese la polish.
Insa nu ma deranjez pentru atat. Sigur vor mai cadea bombe d-astea de la pasari pe acolo. Cand daunele vor fi mai serioase poate ii bag un polish. ![]() This post has been edited by daniel_p: 4 Jul 2009, 20:23 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vic24 |
![]()
|
am fost la ambient... (constantenii stiu de ce) si am facut degresare si spuma activa. rezultatul 80% bun: toate petele au iesit, dar a ramas una de gainat. este matuit lacul (din fericire nu e expus, adica nu sare in ochi), iese la polish, dar vorba lui daniel_p, o las sa mai adune, ca sigur mai apar (sa faca macar 2 ani pana la primul polish). pana atunci o sa am grija la excremente, si vorba ceea... nu faceti ca mine !
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
lostone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 2 December 11 ![]() |
Salut. Ridic un topic vechi de 2 ani pentru a ca am o intrebare.
Am gasit azi sub zapada un gainat inghetat. Am incercat sa-l curat dar n-am reusit, ( frecand cu manusa sau cu mana goala). E lipit bine. Cum sa-l curat ca sa fac pagube cat mai mici, sa astept sa se incalzeazca?daca "fortez" acum mi-e frica sa nu se ia cu vopsea (am albastru egee metalizat) Si ce sa folosesc? Pana acum foloseam niste servetele umede (cam inghhetate acum). This post has been edited by lostone: 11 Feb 2012, 15:22 |
--------------------
logan
laureat
2004
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
putina apa calda?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
lostone |
![]()
|
m-am gandit si eu dar imi era sa nu faca mai mult rau schimbarea brusca de temperatura (acum la mine ninge ).
later edit: deci inteleg ca nu n-are nimic pot sa dau cu apa calda, nu? This post has been edited by lostone: 11 Feb 2012, 15:42 |
--------------------
logan
laureat
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Lichid de spalat parbrizul.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
lostone |
![]()
|
A mers cu apa calda. multumesc.
This post has been edited by lostone: 11 Feb 2012, 17:53 |
--------------------
logan
laureat
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:08 |