ploiesti incurcat
![]() ![]() ![]() |
ploiesti incurcat
handocad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008
- HR 06 CWA
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce preferi? O hartă sau indicații "verbale"?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
handocad |
![]()
|
si una si alta
|
--------------------
dacia
logan
2008
- HR 06 CWA
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am patit si eu
![]() Incearca sa privesti de pe google maps zona. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
handocad |
![]()
|
m am uitat pe google earth, dar o fi veche "poza" ca nu i nici un fel de giratoriu acolo
|
--------------------
dacia
logan
2008
- HR 06 CWA
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Parca se bifurca, nu mai stiu bine, am sa ma uit si eu si revin.
Iar am probleme cu conexiunea, macar sa apuc sa corectez, deci am zis dreapta in loc de stanga. Reiau, dupa giratoriul de la Carrefour drumul se bifurca, trebuie sa o iei usor la stanga. This post has been edited by logan1.5dci: 7 Jul 2009, 21:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am marcat cu albastru traseul ce ocolește orașul, și cu verde traseul recomandat de mine...
Harta nu e tocmai actualizată.. După giratoriul de la Metro, mai treci de unul la Carrefour, dar menții direcția de mers. Pentru traseul ocolitor, se face imediat după sens bandă spre stânga, nu ai cum să o ratezi, asfaltul e vălurit de camioane. După ce faci stânga, ții drumul. Vei trece de prima intersecție menținând direcția. Apoi vei întâlni indicatoare spre dreapta, după cum am indicat pe hartă... Ții acel drum până dai în sensul giratoriu de la ieșirea din oraș spre Bucov și implicit Albești, ( vei vedea un Petrom pe stânga) unde faci stânga. Mie mi se pare mai ușor drumul prin oraș, marcat cu verde. După sensul giratoriu de la Carrefour, ții drept spre oraș. Prima intersecție o traversezi, apoi urmezi linia de tramvai ( vei avea de traversat un giratoriu pe care îl părăsești la a 3-a ieșire, exact cum face și tramvaiul ![]() Attached thumbnail(s) Clipboard01.jpg ( Size: 368.42k ) Number of downloads: 288 |
--------------------
-
-
|
|
handocad |
![]()
|
foarte multumesc!
7 Jul 2009, 21:32: cand ma intorc de la mare o sa va povestesc cum m am descurcat. multumesc inca o data This post has been edited by handocad: 7 Jul 2009, 21:32 |
--------------------
dacia
logan
2008
- HR 06 CWA
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu te baga prin oras ca nu merita. Prima varianta, cea colitoare, e cea mai sigura
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Prin oras drumurile sunt cam nasoale. Plus aglomeratia.
In schimb, varianta cu albastru e foarte buna. Singurul sector cu probleme e cel de unde faci stanga, imediat ce iesi din giratoriul de la Carrefour, pana la prima intersectie semaforizata (unde spre stanga ta e drumul spre Plopeni, inainte e drumul pe care trebuie sa mergi tu si in dreapta e Ploiestiul). Pe portiunea asta asfaltul pe sensul pe care mergi tu e valurit insa poti merge lejer 60 - 80 kmh. Distractie placuta la mare! |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ceea ce a scris Maersk e ok , iti completez un pic eu traseul ocolitor al Ploiestiului care e mai ok .
Treci de Carrefour ( sensul giratoriu ) , o iei pana in MOL la stanga , ajungi la o intersectie semaforizata , mergi inainte , ajungi apoi la o noua intesectie unde in fata ta ( pe partea dreapata ) e un PECO Rompetrol , acolo o iei la dreapta , treci apoi la circa 400 m peste o cale ferata , mergi inainte , ajungi apoi la o intersectie intr-o curba unde nu o iei inainte ci tii curba spre stanga , mergi inainte pana ajungi intr-un sens giratoriu unde in dreapta ai un teren de sport ( fotbal , handbal ) , iar in stanga ai un Peco Petrom , in sensul giratoriu o iei la stanga . Mergi apoi pe drumul respectiv ( e drumul de Buzau ) pana la iesirea din comuna Albesti Paleologu unde o iei la dreapta spre Urziceni . Mai departe te descuri . Bafta si timp frumos la mare . |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
handocad |
![]()
|
fratilor numa sa nu ma bateti. cand ma intorc cum sa fac sa nu ma ratacesc? ca la intrarea n ploiesti am nimerit fara sa vreau pe dn1a spre brasov prin valenii de munte. n a fost nici un bai ca e frumos drumu dar de ce e asa ncurcat ploiestiul?
|
--------------------
dacia
logan
2008
- HR 06 CWA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi mergi pe același drum pe care te duci, doar că în sensul opus...
![]() Ploiești-ul nu mi se pare mai încurcat decât alte orașe... |
--------------------
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa mine Ploiestiul sta foarte bine la indicatoare de informare.
Cand te intorci ai grija la giratoriul de langa Petrom si reprezentanta Opel (primul giratoriu pe care il vei intalni cand vii dinspre Paleologu spre Ploiesti). Acolo trebuie sa mergi pe primul drum in dreapta. Dupa ce treci calea ferata de la Blejoi ajungi in intersectia de langa Rompetrol. Aici trebuie sa faci stanga. In dreapta te duci spre Valenii de Munte. (Sincer, eu as merge pe Valeni spre Brasov ![]() Dupa intersectia asta vei ajunge la intersectia semaforizata unde mergi inainte. Vei vedea peste camp Carrefour-ul si dupa ce treci de un MOL pe stanga faci dreapta si imediat dai in giratoriul de la Carrefour. Daca la dus mergi pe lumina, nu ai cum sa ratezi drumul la intoarcere. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Iar in caz de chiar te ratacesti, deschizi si tu geamul si intrebi vreun trecator.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:06 |