DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ploiesti incurcat

handocad
post 7 Jul 2009, 21:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

cum sa fac sa nu ma ratacesc la ploiesti cand merg la mare? viu de la brasov, las metro, las peco si-n giratoru ala nu stiu cum so iau spre celebrul albesti paleologu. oricum as da o, tot in oras intru.

--------------------
dacia logan 2008 - HR 06 CWA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 7 Jul 2009, 21:04
Post #2

Ce preferi? O hartă sau indicații "verbale"?

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
handocad
post 7 Jul 2009, 21:08
Post #3

Membru incepator

si una si alta

--------------------
+
logan1.5dci
post 7 Jul 2009, 21:09
Post #4

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Am patit si eu laugh.gif , in giratoriul ala trebuie sa o iei putin dreapta, pe o sosea cu doua benzi. Aia catre oras e cu 4 benzi. Si vezi ca mai incolo, pe undeva prin satele alea trebuie sa o faci stinga la o benzinarie ca daca nu pleci ... spre Galati.
Incearca sa privesti de pe google maps zona.

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
handocad
post 7 Jul 2009, 21:12
Post #5

Membru incepator

m am uitat pe google earth, dar o fi veche "poza" ca nu i nici un fel de giratoriu acolo

--------------------
+
logan1.5dci
post 7 Jul 2009, 21:14
Post #6

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Parca se bifurca, nu mai stiu bine, am sa ma uit si eu si revin.

Iar am probleme cu conexiunea, macar sa apuc sa corectez, deci am zis dreapta in loc de stanga. Reiau, dupa giratoriul de la Carrefour drumul se bifurca, trebuie sa o iei usor la stanga.

This post has been edited by logan1.5dci: 7 Jul 2009, 21:44

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
C a t a l i n
post 7 Jul 2009, 21:28
Post #7

Am marcat cu albastru traseul ce ocolește orașul, și cu verde traseul recomandat de mine...

Harta nu e tocmai actualizată.. După giratoriul de la Metro, mai treci de unul la Carrefour, dar menții direcția de mers.
Pentru traseul ocolitor, se face imediat după sens bandă spre stânga, nu ai cum să o ratezi, asfaltul e vălurit de camioane. După ce faci stânga, ții drumul. Vei trece de prima intersecție menținând direcția. Apoi vei întâlni indicatoare spre dreapta, după cum am indicat pe hartă... Ții acel drum până dai în sensul giratoriu de la ieșirea din oraș spre Bucov și implicit Albești, ( vei vedea un Petrom pe stânga) unde faci stânga.

Mie mi se pare mai ușor drumul prin oraș, marcat cu verde. După sensul giratoriu de la Carrefour, ții drept spre oraș. Prima intersecție o traversezi, apoi urmezi linia de tramvai ( vei avea de traversat un giratoriu pe care îl părăsești la a 3-a ieșire, exact cum face și tramvaiul smile.gif ). Apoi mai traversezi o intersecție mare, cu BCR pe stânga (ții tot înainte). Apoi dai într-un mic sens giratoriu, unde părăsești șinele și faci stânga, apoi imediat dreapta (prima ieșire). Ții drumul ăsta până dai de un sens giratoriu mare, intri în el și îl părăsești la a 2-a ieșire (mergi spre un pod cu 4 benzi). De aici ții drept, vei da de 2 sensuri giratorii mici, ultimul fiind cel cu Petrom pe stânga de mai sus. Numai că acum mergi drept, și ai ieșit din Ploiești spre Albești.

Attached thumbnail(s)
Clipboard01.jpg ( Size: 368.42k ) Number of downloads: 288

--------------------
- - -
+
handocad
post 7 Jul 2009, 21:32
Post #8

Membru incepator

foarte multumesc!

7 Jul 2009, 21:32:
cand ma intorc de la mare o sa va povestesc cum m am descurcat. multumesc inca o data

This post has been edited by handocad: 7 Jul 2009, 21:32

--------------------
+
xcss
post 7 Jul 2009, 21:37
Post #9

Born to Be Epic

Nu te baga prin oras ca nu merita. Prima varianta, cea colitoare, e cea mai sigura wink.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
DMP
post 8 Jul 2009, 08:29
Post #10

Mumu' padurii

From: Bucuresti

Prin oras drumurile sunt cam nasoale. Plus aglomeratia.

In schimb, varianta cu albastru e foarte buna. Singurul sector cu probleme e cel de unde faci stanga, imediat ce iesi din giratoriul de la Carrefour, pana la prima intersectie semaforizata (unde spre stanga ta e drumul spre Plopeni, inainte e drumul pe care trebuie sa mergi tu si in dreapta e Ploiestiul). Pe portiunea asta asfaltul pe sensul pe care mergi tu e valurit insa poti merge lejer 60 - 80 kmh.

Distractie placuta la mare!

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
body
post 8 Jul 2009, 10:16
Post #11

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Ceea ce a scris Maersk e ok , iti completez un pic eu traseul ocolitor al Ploiestiului care e mai ok .
Treci de Carrefour ( sensul giratoriu ) , o iei pana in MOL la stanga , ajungi la o intersectie semaforizata , mergi inainte , ajungi apoi la o noua intesectie unde in fata ta ( pe partea dreapata ) e un PECO Rompetrol , acolo o iei la dreapta , treci apoi la circa 400 m peste o cale ferata , mergi inainte , ajungi apoi la o intersectie intr-o curba unde nu o iei inainte ci tii curba spre stanga , mergi inainte pana ajungi intr-un sens giratoriu unde in dreapta ai un teren de sport ( fotbal , handbal ) , iar in stanga ai un Peco Petrom , in sensul giratoriu o iei la stanga . Mergi apoi pe drumul respectiv ( e drumul de Buzau ) pana la iesirea din comuna Albesti Paleologu unde o iei la dreapta spre Urziceni . Mai departe te descuri . Bafta si timp frumos la mare .

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
handocad
post 8 Jul 2009, 10:49
Post #12

Membru incepator

fratilor numa sa nu ma bateti. cand ma intorc cum sa fac sa nu ma ratacesc? ca la intrarea n ploiesti am nimerit fara sa vreau pe dn1a spre brasov prin valenii de munte. n a fost nici un bai ca e frumos drumu dar de ce e asa ncurcat ploiestiul?

--------------------
+
C a t a l i n
post 8 Jul 2009, 11:12
Post #13

Păi mergi pe același drum pe care te duci, doar că în sensul opus...smile.gif

Ploiești-ul nu mi se pare mai încurcat decât alte orașe...

--------------------
- - -
+
DMP
post 8 Jul 2009, 11:45
Post #14

Mumu' padurii

From: Bucuresti

Dupa mine Ploiestiul sta foarte bine la indicatoare de informare.

Cand te intorci ai grija la giratoriul de langa Petrom si reprezentanta Opel (primul giratoriu pe care il vei intalni cand vii dinspre Paleologu spre Ploiesti). Acolo trebuie sa mergi pe primul drum in dreapta.

Dupa ce treci calea ferata de la Blejoi ajungi in intersectia de langa Rompetrol. Aici trebuie sa faci stanga. In dreapta te duci spre Valenii de Munte. (Sincer, eu as merge pe Valeni spre Brasov smile.gif ).

Dupa intersectia asta vei ajunge la intersectia semaforizata unde mergi inainte.

Vei vedea peste camp Carrefour-ul si dupa ce treci de un MOL pe stanga faci dreapta si imediat dai in giratoriul de la Carrefour.

Daca la dus mergi pe lumina, nu ai cum sa ratezi drumul la intoarcere.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
AmunDei
post 8 Jul 2009, 12:33
Post #15

Fără turbo viața e pustiu...

From: Cucuveieni Deal

Iar in caz de chiar te ratacesti, deschizi si tu geamul si intrebi vreun trecator. ph34r.gif

--------------------
Dacia Logan 1.0 TCe GPL 2020
Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 15:06
Forum Renault