Am si eu o dilema.
![]() ![]() ![]() |
Am si eu o dilema.
uscatu83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi auzitul depinde mult mai mult de difuzoare decât de aparat. Chiar și modul în care sunt amplasate boxele, calculate pentru mașina respectivă, contează mai mult...
Apropo, vezi că există secțiune dedicată acestor probleme pe forum. Citește acolo. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
alegerea componentelor audio dintro masina se face in functie de gusturile celui care le va utiliza ...
in cele mai multe cazuri conteaza si instalarea si pregatirea suportului pentru muzica ( adik a masinii ) conteaza conectica folosita .. calitatea ei mai poate interveni si "factorul de potrivire" sunt HU care nu se pupa cu difurile ... un singur exemplu dau in acest sens ... HU alpine nu se pupa cu difuri pio ... asta din proprie experienta ... dupa ce am montat niste pioneeruri care stiam ca trebuie sa se auda bine .. si montand un HU alpine ... am fost dezamagit ... am schimbat HU ... apoi difurile sau auzit la adevarata valoare un singur sfat iti dau ... acum depinzand foarte mult si de bugetul tau cu riscul de ami sari multi in cap iti spun franc ca SONY face aparate bune pentru casa ... si se pricepe foarte bine la facut baterii ... de 1.5 sau 12V .. la capitolul car audio ... sunt praf ... despre kenwood ... aproximativ la fel ... ca HU te sfatuiesc pioneer , alpine sau si clarion alegerea este a ta .. si se face in genere dupa gusturi de duci in magazin .. la standul de car audio si asculti HU ... tinand cont ca ...difurile au incinta cel putin mai rezistenta si mai inchegata decat o sa ai in masina ... |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
dami un singur motiv pentru ordinea HU alese
eu leam pus aleator ... nu conteaza ordinea ... |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Ok, multumesc pentru sfaturi. Cred ca pana la urma o sa aleg Pioneer ca sunt mai accesibile la pret.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:48 |