Accidente, "Legende" "stinse" pe sosele....
![]() ![]() ![]() |
Accidente, "Legende" "stinse" pe sosele....
Boris08 |
![]()
|
||
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
poze mai mici n-ai gasit?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Abia am reusit sa le pun si pe alea....
9 Jul 2009, 07:55: Abia am reusit sa le pun si pe alea.... Am uitat sa specific si partea plina a paharului,conducatorul a scapat fara nici o problema...... This post has been edited by Boris08: 9 Jul 2009, 07:55 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
chestiile astea is niste bombe cu final asteptat. Pana la urma tot intr-un pom sfarsesc
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
scuze- dar prin legende inteleg masini care si-au pus amprenta in lumea automobilistica si nu niste masini banale cu cativa cai in plus, in plus acest tip de bmw sau dacie cu bot de bmw ce o fi nu reprezinta nicidecum un model de referinta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca i vorba de legende,pot sa pun si eu o poza de la ultima intamplare?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Astea sunt din categoria legende suburbane, nu?
![]() Eu prin legende inteleg masini sau oameni care chiar au contat in sportul auto, nu hormonei cu petarde tunate. Dar ma rog... Daca s-ar abtine sa intre in altii si ar intra doar in pomi, cred ca as putea accepta sa vad niscai poze cu "legende" facute praf. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Legende din cartieru' meu, frate.
This post has been edited by vijelie: 9 Jul 2009, 08:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
LEGÉNDĂ, legende, s.f. 1. Povestire în proză sau în versuri care conține elemente fantastice sau miraculoase, prin care se explică geneza unui lucru, a unei ființe etc., caracterul aparte al unui eveniment (istoric), al unui erou (mitic) sau al unui fenomen. 2. (Rar) Inscripție pe o monedă sau pe o medalie. 3. Text, inscripție prin care se explică semnele convenționale de pe o hartă, de pe un plan, o imagine fotografiată sau desenată. Completare sub formă de memoriu anexată la o schemă, la o hartă etc., privind unele date care nu se pot exprima grafic. – Din fr. légende, lat. legenda.
Deci ![]() ![]() ![]() Eu zic să-i plângeți de milă pe forumul ală chicios, nu aici, că nu găsiți compasiune... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
adica patrutuning,forumul de bricolaje?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Prostia se plateste!
Unde e stirea!? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:29 |