Abuz de moderator, Abuz
![]() ![]() ![]() |
Abuz de moderator, Abuz
antireno |
![]()
|
||
Group: Banned Posts: 0 Joined: 9 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Proton
Wira
1010
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ești singurul jignit gratuit de hellcat...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
si daca tot ai luat ban.. ai zis sa-ti faci o clona... ca iei ban definitiv... la ce posturi ai avut nu ma mir ca l-ai luat....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se inchide acilisea.
Cu stergerea nu stiu daca se poate, dar cu banarea nu e poroblema, se aplica la toate conturile clona. 9 Jul 2009, 15:19: Se redeschide la cerere pentru un "drept la replica", cu rugamintea ca discutia sa se desfasoare civilizat This post has been edited by klaus: 9 Jul 2009, 14:19 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Stimate user maersk...N-am insultat pe nimeni, ce-am scris este si acum pe topic!
Lui body i-am adresat o intrebare directa si asteptam un raspuns clar. In schimb am primit salam in direct, post ce a fost si sters. Moderatorii de la stiri si-au facut treaba, userul body primind ban. In al doilea rand, eu si acum am pastrate in Inbox pm-urile cu jigniri de la dumneavoastra. ![]() Eu zic sa ramana asa...eu cu reno-ul, altii cu ce vor. Mersi Klaus. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
credeam ca pentru body este deschis, ala merita ban si pe ip
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
All in good time, Ironick
![]() Nu stiam ca antireno e body ![]() oh joy oh joy oh joy cand mr. body m-a facut albie de porci pe pm, s-a plans cineva? pmurile sunt personale... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/-VAND-r19-16V-t50332173.html
Da de pret nu intrebati domnnule moderator?Pe mine chiar dumneavoastra in persoana mi-ati suspendat contul 3 zile pentru un comentariu la ''bursa''. Regulamentul este acelasi pentru toti? Pe moderatori cine ii suspenda? |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu puneti la suflet, asta e tactica lui. Intai te injura pe PM apoi iti acorda ban. Pt studiu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=114045&hl=
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Are pret, 400 euro.
Si vezi ca sanctiunea pt ca nu a pus pret este avertismentul, nu suspendarea. Pentru comentarii aiurea in mod repetat se suspenda contul. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. hellcat nu e moderator la bursa, sunt convins ca"lights" se referea la mine.
Am citit in graba anuntul si n-am observat ca nu are pret. Dar in loc sa vii cu teoria, mai bine dadeai report si primea acealsi tratament pe care l-ai primit si tu - conform regulamentului! 2. @Tmihai - fyi - dl. body (aka antireno) a fost de-a dreptul roman in pmurile lui catre mine. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Nu mai "zic" nimic...
Apropo tu vezi ca a scris pretul mai tarziu dupa ce l_am intrebat eu? Si sa stii ca am avut suspend. 3 zile pentru un (1)comentariu la bursa. Dar lucrurile se fac aici "in graba". This post has been edited by lights: 13 Jul 2009, 10:25 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@muttley: Esti sigur, sigur ca te incadrezi la categoria "jignit gratuit"??
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
FARA indoiala!
Dar cum ziceam si-n postul de mai sus, n-are niiiici cea mai mica importanta! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"rog sa-mi fie sters definitiv contul de pe daciaclub."
Eu sunt pentru! Votam? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Alex, tu de ce cauti scandal?
|
--------------------
DS
5H
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Incerc sa-l ajut pe om, ne-a rugat ceva si sunt singurul caruia ii pasa, si care vrea sa ii respecte rugamintea...
Ce tara... Ce forum.. Incerci sa faci un bine si uite ce raspuns primesti ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ei bine, eu am votat.
Rezultatul votului a fost: se inchide topicul, problema initiatorului rezolvata. Hac! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca m-ati facut curios de unde atata galceava si am revazut topicul cu pricina (impreuna cu mesajele de la cosul de gunoi).
Body o tinea sus si tare pe a lui ca renaulturile sunt proaste (agumentatia: "ca asa spune el"), ca francezii habar n-au sa faca masini (argumentatia: "tot ca asa spune el") si ca s-au mai intalnit si alte renault-uri cu ambreiajul incins din care iese fum (dovezi: nu sunt necesare, daca spune el trebuie sa-l credem pe cuvant; eu unul am vazut multe bmw-uri facand asa, dar nu cred ca asta le face masini proaste) Hellcat l-a intrebat de ce o arde aiurea pe forumul dacia si reno, ca tot ce vrea sa spuna este ca renault-urile sunt proaste si nimic altceva. Observatia mi se pare de bun simt, nu vad rostul pentru care un stelist s-ar duce in poarta stadionului Dinamo si ar striga intruna "dinamovistii sunt niste ratati, dinamovistii sunt niste ratati, dinamovistii sunt niste ratati, etc" si s-ar astepta ca dinamovistii sa nu-l intrebe de sanatate. Raspunsul lui body a venit direct cu injuraturi. Asta pentru ca atunci cand nu mai ai argumente si esti roman treci pe injuraturi. Astea sunt argumentele supreme. "Daca n-ai inteles ca ce spun eu e adevarat doar pentru ca spun eu, atunci te bag in ... si iti dau ... ca sa intelegi si sa recunosti ca am dreptate." Contul suspendat e pe deplin meritat. Una e libertatea de exprimare si alta e ce ar fi vrut body. Nu cred ca e un moderator sau un administrator care sa nu fi gasit, enuntat si recunoscut cel putin o greseala la un model Renault, dar am facut-o calm si civilizat. La fel si in cazul multor colegi de forum. Asta e libertate de exprimare. Este insa alta mancare de peste sa o tii intruna cu "renaulturile sunt proaste", iar cand cineva de-al casei iti spune ca deranjezi sa incepi sa servesti salam. Iar reclamatia din acest topic imi demonstreaza atat incapacitatea de a argumenta logic cele sustinute, cat si incapacitatea de a-si asuma propriile actiuni. Ma astept ca la urmatoarea clona sa primesc si eu ceva pe email/PM, sfatul meu ar fi sa nu se oboseasca pentru ca nu imi pierd timpul sa citesc defulari de dejectii, le sterg din prima. L.E.: Am postat in acelasi timp cu klaus, doar ca eu am scris mai mult si el a apucat sa inchida topicul intre timp. Concluzia lui este insa cea naturala si corecta. This post has been edited by Tudor: 13 Jul 2009, 19:28 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 11:58 |