Michael Jacson omorat de guvernul american, Este sau nu adevarat?
![]() ![]() ![]() |
Michael Jacson omorat de guvernul american, Este sau nu adevarat?
voinicel |
![]()
|
||
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bine inteles ca-i adevarat ! Michael Jackson tocmai repeta un cintec nou in care facea aluzie la albeata lui fata ce negreata lui Obama. Asta din urma s-a ofuscat, i-a pus p'aia de la imigrari sa afle cum se face ca populatia alba a crescut cu o persoana in absenta oricarei nasteri, s-au prins de miscolatie, si, de teama sa nu devina iarasi albii majoritari l-au pus pe Tutmes II de la NSA sa-i administreze o doza de ceai de musetel intre dozele de demerol. Asta i-a fost fatal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Astept cu mare interes urmatoarele subiecte:
- Michael was abducted by aliens - Michael, the real Michael died 10 years ago - Michael in fact is not dead - Michael died. Clone of Michael will arrive |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca vrei sa stii, clonele lui maical bintuie deja pe la valcea, pe la chitila si-n multe alte locuri. Cinta cu accent local, sa nu-l ia lumea de autentic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
voinicel |
![]()
|
Bine exceptand toate aberatiile care au aparut si vor aparea totusi nu se poate evita o teorie a conspiratie, mai ales ca guvernul american are experinta in inscenarii si omoruri. Oricum iau mai inchis gura si in trecut tragandu-l in scandaluri.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
D-aia zic eu ca votul meu nu conteaza... e prea mic si se pierde prin multimea de creduli ce pun botul la orice.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
N-ai citit atent. era vorba de teoria transpiratiei. Cica pielea altoita transpira mai mult decit aia butasita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Americanu a ajuns pe luna?Cioaca a omorat-o pe Elodia?Lazarus se cearta pe bune cu Diaconescu?Sexy manelista e mai tare decat Marian Valorosu"?Ceausestii traiesc bine mersi la mama draq?
Pe bune acu ce sa aiba guvernu cu gexon? |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
voinicel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
De fapt bancile l-au omorit. Jacson asta urma sa ia o capitza de bani pe concerte, isi platea impozitele, economia americana iesea din criza si toti americani-si puteau cumpara case ieftine cu banu' jos. Ramineau bancile in afara circuitului apei in natura. Si la noi se va intimpla la fel din toamna, cind Adi copilul minune isi va incepe periplul concertistic in satele dintre Alexandria si Rosiorii de Vede.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Deci scapam de ciudatenia minune? Sa te auda......bancile
![]() This post has been edited by bmwh548: 9 Jul 2009, 19:36 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
voinicel |
![]()
|
Cautand pe net prin multitudinea de aberatii existente si uitandu-ma prin textele melodiilor pare o teorie a conspiratiei solida.
Iata o alta aberatie de pe net: "The dead of Michael Jackson is part of a big conspiracy. He was killed because in time of crisys he wanted to make 50 concerts add sending messeges to the people to get toghether an speak as one voice. Also the his absence in the music was also dictated by the USA governement because of the messeges in his songs. RIP and GOD help us for the hard time that will come." |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io am inteles de la o sursa sigura ca Real Madrid vroia sa-l transfere pe Michael Jackson si sa-i dea numarul 10. Christiano Ronaldo care e un cunoscut mason, a pus la cale planul care sa duca la moartea lui Michael.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am inteles nimic.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
lights |
![]()
|
Asteptam si aici cu interes "caseta" lui Valentin Stan de pe topicul vecin.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala e om serios, nu se baga la cadavre, nu iese nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
voinicel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
lights |
![]()
|
Guvernul American este de vina, esti multumit domnu'?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
voinicel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
lights |
![]()
|
Pai la asa aberatie de stire asemenea aberatii scriu si eu.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
voinicel |
![]()
|
QUOTE(lights @ 9 Jul 2009, 21:36) Sa nu uitam de moartea bizara a lui Stanley Mayers si a unui mexican sau cam asa ceva, ambii reusind sa puna la punct masina cu apa (hidroliza apei). De povestea lui Nikola Tesla, cum acesta a fost introdus in anonimat de descendentii lui Rockefeller si guvern. De asemenea de toate teoriile legate de WTC, cum ca nu ar fi fost teroristii cei care le-au daramat. This post has been edited by voinicel: 10 Jul 2009, 13:44 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
M-AM SATURAT DE M.J. !!!
![]() Si de tot circul mediatic creat in jurul lui... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
lights |
![]()
|
Pai circu asta mediatic aduce ceva meleone
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Edmonde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 5 May 09 ![]() |
Michael Jackson era falit, iar starea lui de sanatate nu ii permitea sa sustina cele 50 de concerte a putea sa isi achite datoriile.
Din cauza neputintei si a faptului ca moartea lui a adus mai multe milioane de dolari decat concertele in sine, a ales sa moara ca un Rege al Popului, decat ca un boschetar . RIP si Domane Ajuta, asta a fost. This post has been edited by Edmonde: 9 Jul 2009, 21:17 |
--------------------
Renault
Koleos
Privielege Théorie de la théorie, mais la pratique nous tuer
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si uite asa se asfixiaza forumul cu tot felul de banuieli, insinuari etc... dar de... trebuie trafic probabil.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
americanii's de vina, f.utui in gura sa-i f.ut*
*vama veche, "hotel cismigiu" |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(voinicel @ 9 Jul 2009, 21:51) cita precizie dom'le, cita precizie. o fi fost mexican sau patagonez, marog, de-acolo de prin zona ![]() QUOTE(voinicel @ 9 Jul 2009, 21:51) De povestea lui Nikolai Tesla, cum acesta a fost introdus in anonimat de descendentii lui Rockefeller si guvern. io totusi ma gindeam ca era nikola ![]() ![]() This post has been edited by kaspersky: 10 Jul 2009, 00:08 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnu' voinicel, matale ai cumva un caine bolnav de Parkinson caruia i-ai baut apa?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:54 |