Bara din fata indoita
![]() ![]() ![]() |
Bara din fata indoita
MARIUS_C |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 July 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
buclierul de plastic din fata ca si cel din spate sunt prinse de o bara din otel care la randul ei e prinsa de caroserie. Modatitatea prin care acest buclier e prins de bara de otel este prin introducerea in 5 locuri, in bara a unor proeminente din plastic (proeminente sub forma cilindrica integrate in buclier) si apoi topirea acestora.
Ideea e ca la orice impact, chiar si foarte redus ca intensitate, aceste proeminente se rup si desi nu se observa absolut nimic buclierul va fi desprins de bara de otel. Singura reparatie posibila este inlocuirea buclierului cu tot cu bara (aprox. 1.800.000 Lei fara vopsire) |
-------------------- |
|
MARIUS_C |
![]()
|
Shiiiiiiiiiiiiiiit!!!!
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Mi se pare cam suspect modul de prindere al spoilerului (nu cred ca e de unica folosinta).
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
![]()
|
|
din pacate asa este (am dat jos si spilerul fata si cel din spate si ambele au acest sistem de prindere). Am avut chiar un accident minor (m-a lovit cineva din spate la semafor) si desi nu se vedea absolut nimic in afara de o crapatura de 2cm in spoiler am insistat la asigurari sa mi-l schimbe si atunci am constatat ca era desprins de bara.
|
-------------------- |
|
MARIUS_C |
![]()
|
Daca am intrat ca b... singur in stalp si nu am CASCO, nu am nici o sansa sa imi repar masina pe asigurare.
Si inteleg ca nici nu pot sa o repar. |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cum sa nu ai nici o sansa .. doar de aia platesti CASCO mai ....
CASCO TE PROTEZEAZA DE TINE INSUTI ![]() ![]() Asa ca ORICE prostie faci cu masina .. CASCO te despagubeste ... fuguta la agentul constatator al agentiei de asigurari ...dar mai intai la politie .. si la POL nu spui ca ai dat in stalp .. ci ca asa ai gasit-o in parcare dimineata .. si ca este paguba facuta de autor necunoscut .. caci altfel va trebui sa vii cu politia dupa tine sa se constate ca stalpul nu a avut de suferit ... ca daca a avut .. il platesti si pe ala ![]() Eu am lovit masina cu aripa dreapta fata in spoilerul unuia .. ala nu a avut nik si prin urmare nu a avut nici o pretentie (era oricum o berlina obosita dar avea spoilere din metal ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
Liviu, omul spunea ca nu are CASCO
|
-------------------- |
|
MARIUS_C |
![]()
|
Stai ca nu stii tot! Am CASCO la Unita. Pentru ca sunt la al treilea eveniment, trebuie sa suport eu din reparatie o fransiza de 100 EURO iar ei platesc diferenta.
![]() |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
mama lor de hoti ..... nu poti renegocia polita de asigurare ????
Si eu am masina in rate si CASCO la Asiban ... numai ca la mine e fransiza fixa de 1,8 bulioane indiferent de cate evenimente am .. e cam dureros dar ... hmm .. sper sa nu mai dau prea des cu ea prin garduri ![]() Asta e .. pana la urma ai comis-o .. suporti ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
OffTopic: Liviu ... vezi ca e un thread despre asigurari. Cica poti sa scapi de fransiza la Asiban.
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La credit pe 3 ani la BRD, pt clima, platesc vreo 4 milioane CASCO pe an. Am fost la ei (ASIBAN sct 1 de pe Ion Mihalache) si mi-au facut pentru vreo 220.000 lei act aditional pentru fransiza 0%. Cei 220k sunt pe an in plus. Pentru vandalism (greve, manifestatii) mai trebuia sa dau cam 1 mil/an sa fiu acoperit (prea mult!)
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
sistemul de bara de protectie de la Dacia in general e de 2 bani jumate pt ca la socuri destul de usoare se strimba ca dracu' tabla aia de "otel" si destul de usor si caroseria in punctele de prindere. nu stiu de ce inginerii aia inventivi da la Dacia nu au pus bare celulare (ca la Cielo) care, chiar daca sunt de unica folosiinta (ca si la Dacia), protejeaza mult mai bine.........
|
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:35 |