preturi piese, constanta
![]() ![]() ![]() |
preturi piese, constanta
petre_alexandru_2009@yahoo.com |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1984
- ct-23-kfc
|
|||
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
o poti recupera,.foarte..bine..si cu piese..de la bursa,...
sunt magazine pe poporului,.. la casa de cultura...in spate,.. ferestete de asam...Conex. |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
![]()
|
Stiu ca piese sunt, dar bani nu prea....de fapt sunt cam in pom cu banii.
Asta era chestia, ca daca aveam bani, se rezolva rpd. Cunosti ceva demebrari prin C-ta, sau de pe unde as gasi piese de la remat? |
--------------------
dacia
1310
1984
- ct-23-kfc
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
ho ho ho, bara de rezistenta = lonjeron stang? daca da e cam najpa.
lonjeronul e cam 2 milioane si manopera pt schimbat cam tot atata. Poate gasesti un tinichigiu ieftin care iti pune si lonjeronul si traversele cu vreo 3 4 milioane. traversa radiatorului nu e indoita? e vreo 25 de lei una. Far ce-ti trebuie? e modelul cu 4 chioare? Daca da cu un far complet te pot ajuta eu ieftin. contra aripa o iei noua, poti sa o iei si de conex, aripa o cauti la dezmembrari - 30 - maxim 40 de lei (asta la noi unde iau o usa completa cu 60 de lei). Io merg pe ideea ca daca trebuie schimbat/indreptat lonjeronul + schimbat traversa radiatorului + grilele din fata iesi mult mai ieftin daca gasesti o caroserie completa pe la un mos care vrea sa duca la remat masina, ii dai vreo 2 milioane + ca duci caroseria ta la remat si ii dai lui banii de pe ea (tot vreo 2 milioane) Cauti masin aceeasi culoare ca a ta sau dupa ce faci afacerea ii tragi o spoiala la masina cu o vopsea ieftina in aceeasi culoare cum o ai in talon. De pus seriile tale de pe contra aripa dreapta pe caroseria noua nu mai zic nimic, ma gandesc ca te-ai prins si tu. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]()
|
in primu rand "bara de rezistenta" nu stiam cum sa-i spun, armatura de la bara,eu ma rog sa nu fie indoit si lonjeronul, din cate se vede cu ochiul liber parca sa zic ca nu e stramb, acum sa vedem
farurile si proiectoarele au scapat ca prin minune. |
--------------------
dacia
1310
1984
- ct-23-kfc
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Daca se poate indrepta lonjeronul nu ezita. Daca trebuie schimbat nu merita.
Cauta si vezi de o caroserie cu ce bani o poti lua. Daca o gasesti la remat cu 5 milioane si are cam aceeasi culoare cu a ta nu ezita. Manopera pt sudura si piesele pt a ta or sa te duca mult mai sus. Presupun ca tu ai fost de vina pentru accident din moment ce cauti piese. Fa cateva poze masinii si posteaza-le pe forum. Poate reusesc sa iti fac rost de cate o bucata distrusa. Nu-mi trebuie bani pt vreo piesa, doar valoarea transportului. eu sunt de langa deva din pacate, nu cunosc constanta (decat ca turist) sau dezmembrarile. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]()
|
iti multumesc devil pentru sfaturi, si pentru generozitate,dar e cale lunga de la deva la mine.
dar sunt extrem de surprins ca nimeni din constanta nu e pe acest forum, |
--------------------
dacia
1310
1984
- ct-23-kfc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 13:10 |