DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> preturi piese, constanta

petre_alexandru_2009@yahoo.com
post 12 Jul 2009, 19:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am lovit si eu masina astazi si am nevoie de sfaturile voastre pentru a ma hotari ce e de facut mai departe, sa o repar cu piese noi, second hand, remat,si daca puteti sa-mi spuneti niste preturi, cu aproximatie sa-mi fac o idee.
Daunele sunt urmatoarele : aripa indoita, contraaripa (acordeon facuta),radiator(gaura in el, nu se mai poate recupera), capota indoita foarte putin, grila(cu tot cu suportul in care se prind balamalele capotei), bara fata, bara de rezistenta(nu stiu exact cum se numeste) cu suportii aferenti,paleta ventilator, semnalizare far. Cred ca astea ar fi toate, din cate a vazut ochiul meu de mecanic de dacie ce sunt.
coliziunea a fost perfect pe mijloc dar a cedat doar partea soferului care a fost reparata acum un an pe casco, cred ca cu superglue si niste chit deasupra pus sa fie la fata.
Va multumesc foarte mult pentru orice ajutor mi-ati putea da.

--------------------
dacia 1310 1984 - ct-23-kfc
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ct-03-tvy
post 12 Jul 2009, 19:29
Post #2

ct_010

o poti recupera,.foarte..bine..si cu piese..de la bursa,...

sunt magazine pe poporului,..

la casa de cultura...in spate,..

ferestete de asam...Conex.

--------------------
aro 10.4 1.6 D 1993
+
post 12 Jul 2009, 22:43
Post #3

Membru incepator

Stiu ca piese sunt, dar bani nu prea....de fapt sunt cam in pom cu banii.
Asta era chestia, ca daca aveam bani, se rezolva rpd.
Cunosti ceva demebrari prin C-ta, sau de pe unde as gasi piese de la remat?

--------------------
+
Mr_Devil83
post 13 Jul 2009, 01:29
Post #4

Membru autentic

ho ho ho, bara de rezistenta = lonjeron stang? daca da e cam najpa.

lonjeronul e cam 2 milioane si manopera pt schimbat cam tot atata. Poate gasesti un tinichigiu ieftin care iti pune si lonjeronul si traversele cu vreo 3 4 milioane.

traversa radiatorului nu e indoita? e vreo 25 de lei una.

Far ce-ti trebuie? e modelul cu 4 chioare? Daca da cu un far complet te pot ajuta eu ieftin.

contra aripa o iei noua, poti sa o iei si de conex, aripa o cauti la dezmembrari - 30 - maxim 40 de lei (asta la noi unde iau o usa completa cu 60 de lei).

Io merg pe ideea ca daca trebuie schimbat/indreptat lonjeronul + schimbat traversa radiatorului + grilele din fata iesi mult mai ieftin daca gasesti o caroserie completa pe la un mos care vrea sa duca la remat masina, ii dai vreo 2 milioane + ca duci caroseria ta la remat si ii dai lui banii de pe ea (tot vreo 2 milioane)

Cauti masin aceeasi culoare ca a ta sau dupa ce faci afacerea ii tragi o spoiala la masina cu o vopsea ieftina in aceeasi culoare cum o ai in talon. De pus seriile tale de pe contra aripa dreapta pe caroseria noua nu mai zic nimic, ma gandesc ca te-ai prins si tu.

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
post 13 Jul 2009, 07:22
Post #5

Membru incepator

in primu rand "bara de rezistenta" nu stiam cum sa-i spun, armatura de la bara,eu ma rog sa nu fie indoit si lonjeronul, din cate se vede cu ochiul liber parca sa zic ca nu e stramb, acum sa vedem
farurile si proiectoarele au scapat ca prin minune.

--------------------
+
Mr_Devil83
post 13 Jul 2009, 23:16
Post #6

Membru autentic

Daca se poate indrepta lonjeronul nu ezita. Daca trebuie schimbat nu merita.

Cauta si vezi de o caroserie cu ce bani o poti lua. Daca o gasesti la remat cu 5 milioane si are cam aceeasi culoare cu a ta nu ezita. Manopera pt sudura si piesele pt a ta or sa te duca mult mai sus.

Presupun ca tu ai fost de vina pentru accident din moment ce cauti piese. Fa cateva poze masinii si posteaza-le pe forum. Poate reusesc sa iti fac rost de cate o bucata distrusa. Nu-mi trebuie bani pt vreo piesa, doar valoarea transportului.

eu sunt de langa deva din pacate, nu cunosc constanta (decat ca turist) sau dezmembrarile.

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
post 14 Jul 2009, 00:02
Post #7

Membru incepator

iti multumesc devil pentru sfaturi, si pentru generozitate,dar e cale lunga de la deva la mine.
dar sunt extrem de surprins ca nimeni din constanta nu e pe acest forum,

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th June 2025 - 13:10
Forum Renault