caut un mecanic bun in Timisoara
![]() ![]() ![]() |
caut un mecanic bun in Timisoara
darkavenger183 |
![]()
|
||
![]() Un fel de Decebal Group: Members Posts: 31 Joined: 17 April 08 From: Your Location ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1999 Dupa Hristos
- TM 11 YTV
|
|||
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
fogarassy_nicolae, este id-ul meu de mess. Intri si vb acolo. Bye
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
tmkrf |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 845 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
cunosc si eu daca e nevoie
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- TM-02-KRF http://www.daciaclub.ro/TM-02-KRF-Dacia-1310-TLX-1-6-page-7-t169060-s180Dai Click ===> Topicul Masinii Mele
|
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
Salutare. Am ceva probleme la dacia mea si cred ca am nevoie de ajutorul unui mecanic sau mester.
Pe masina am discurile de frana de grosimi diferite: pe dreapta 6mm, pe stanga 8mm. De ceva timp observ ca se cam infraneaza roata dreapta fata. Se observa si la consum. Acasa am cumparate un set de discuri de autospeed,placute autospeed. Mai trebuie sa cumpar set garnituri etrier de la unix, pistonase etrier si lichid frana. As vrea sa imi schimb discurile,pistonasele si garniturile de la etrier. Stie cineva un om de treaba care sa imi faca dacia contra cost?. Eu nu am prese de rulmenti acasa. Locatie Timisoara sau localiatati langa Timisoara . Mersi This post has been edited by paul-tm: 27 Jan 2011, 15:58 |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu mai am numarul lui de telefon, dar iti explic cum se ajunge la el.
Mergi pe calea Sagului spre metro, treci podul, si la semafoare faci dreapta. La vreo 50 de metri (Poate mai putin) faci stanga, ca si cum a intra in spatele reprezentantei Renault. Treci de zona unde parcheaza cei de la renault masinile lor in service, si pe stanga vei gasi un garaj. Pe tip il cheama Loti. Din cate tin minte, lucreaza de la 9 la 17. E cam remote locatia, dar cel putin la mine, de fiecare data cand am avut nevoie o facut treaba ingrijita, scule are, si nici nu stramba din nas la dacii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(paul-tm @ 27 Jan 2011, 15:56) Salutare. Am ceva probleme la dacia mea si cred ca am nevoie de ajutorul unui mecanic sau mester. Pe masina am discurile de frana de grosimi diferite: pe dreapta 6mm, pe stanga 8mm. De ceva timp observ ca se cam infraneaza roata dreapta fata. Se observa si la consum. Acasa am cumparate un set de discuri de autospeed,placute autospeed. Mai trebuie sa cumpar set garnituri etrier de la unix, pistonase etrier si lichid frana. As vrea sa imi schimb discurile,pistonasele si garniturile de la etrier. Stie cineva un om de treaba care sa imi faca dacia contra cost?. Eu nu am prese de rulmenti acasa. Locatie Timisoara sau localiatati langa Timisoara . Mersi am si pe zona Sagului pe cineva sau in Mehala . |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:24 |