senzor temperatura supernova
![]() ![]() ![]() |
senzor temperatura supernova
eugenionutz |
![]()
|
||
![]() S.E.I Group: Members Posts: 20 Joined: 24 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia citroen
supernova C5
2002 2005
|
|||
valentin23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 08 ![]() |
salut, esti primul pe care il aud ca a rupt senzorul de temperatura , cum ai reusit? senzorul e montat prin infiletare, banuiesc ca tu ai rupt capatul de il prinzi cu cheia si ti-a ramas filetul inauntru chiuloasei. incearca sa ciocanesti cu o surubelnita si un ciocanel in filetul ,in sensul de desfacere poate isi da drumu si il poti scoate, alta idee nu am la cald nu cred ca se pune problema. bafta , sa ne zici ce ai rezolat.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- IF 02 VLL
|
|
eugenionutz |
![]()
|
![]() S.E.I Group: Members Posts: 20 Joined: 24 February 09 ![]() |
QUOTE(valentin23 @ 17 Jul 2009, 19:07) salut, esti primul pe care il aud ca a rupt senzorul de temperatura , cum ai reusit? senzorul e montat prin infiletare, banuiesc ca tu ai rupt capatul de il prinzi cu cheia si ti-a ramas filetul inauntru chiuloasei. incearca sa ciocanesti cu o surubelnita si un ciocanel in filetul ,in sensul de desfacere poate isi da drumu si il poti scoate, alta idee nu am la cald nu cred ca se pune problema. bafta , sa ne zici ce ai rezolat. da exact partea cu filetul a ramas inauntru si ce m-a enervat cel mai tare e ca s-a rupt senzorul nou, pe cel vechi l-am scos de cateva ori si l-am pus la loc si nu a avut nimic |
--------------------
dacia citroen
supernova C5
2002 2005
|
|
evolution07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 31 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Senzorul de temperatura apa se poate curata?
Cand il scot din chiulasa pierd din antigel sau nu? Cam cat costa unu? ![]() This post has been edited by evolution07: 1 Nov 2009, 21:08 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:18 |