Probleme cu semnalizarea, sa fie un scurt?
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu semnalizarea, sa fie un scurt?
raducutu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|||
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
aceeasi chestie am patit si eu. la mine erea un scurt la mufa de la stopul din dreapta cum te uiti la masina din spate.la mine se mai aprindea si martorul din bord asa putin cand puneam frana...cred ca si la tine tot de acolo este.verifica mufa aceea aprinzand pozitia si avariile si misca de ea.
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
mersi mult de raspuns!si la mine se aprinde un pic martorul din bord al semnalizarii la franare!o sa verific ambele mufe poate rezolv problema!
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
cu electrica de genul acesta am avut si eu probleme..in primul rand poti sa verifici toate sigurantele.din habitaclu,sa vezi de releul de semnalizare tot acolo e si el langa sigurante chiar primul..la mine nu statea fix in mufe si mergea semnalizarea numai cand vroia ea...si mai poate avea un scurt pe spate la panourile de lumini alea se iau usor jos..si se verifica sa nu se fi ars ..acel cupru de pe tablite sau..scurt cv..acese lucruri le-am facut si eu singur (cas novice) deci nu e asa de greu...sper sa iti poti rezolva problema ..bafta
This post has been edited by pician90: 22 Jul 2009, 12:40 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:46 |