Montare casetofon IN bord, Berlina Li cu bord CN
![]() ![]() ![]() |
Montare casetofon IN bord, Berlina Li cu bord CN
Reglone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 June 05 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
O idee mai proasta nici ca se putea ...
Hai sa iti dau o sugestie aplicata de altcineva cu succes: decupeaza zona unde este scurmiera si bricheta. Daca ti se pare o idee buna iti dau si poze detaliate. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Reglone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 June 05 From: Sibiu ![]() |
1. ok , da-mi poze sa vad
2. de ce e idee proasta? |
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
citeste topicul asta:
http://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio...tml#post1078997 in special la postul 12 . este o idee proasta ceea ce vrei sa faci deoarece multi ar vrea sa aiba bord CN iar tu il strici (aici ma refer la climatizare). in al doilea rand, datorita adancimii de instalare a HU este posibil sa afectezi instalatia de climatizare. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu-ti incape in locul scrumierei, ca e prea scurt.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Argon, este evident ca incape ... Uita-te la pozele din topicul citat si ai sa vezi ca intra.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Reglone |
![]()
|
QUOTE(ionut.tanase @ 22 Jul 2009, 10:49) este o idee proasta ceea ce vrei sa faci deoarece multi ar vrea sa aiba bord CN iar tu il strici (aici ma refer la climatizare). in al doilea rand, datorita adancimii de instalare a HU este posibil sa afectezi instalatia de climatizare. bun, dar am precizat ca nu-mi merge aerul , in sensul ca pe viteza maxima la ventilator e doar temperatura mai mare cand pun mana, deci utilitate aproape 0. Noroc ca-mi vine aer pe la geam. Mie tot imi pare ca s-ar potrivi perfec acolo |
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Fa cum vrei tu.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Reglone |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Colegu, uite cum sta treaba:
- la tine nu iese aer pe acolo pt ca ai o clapeta blocata ... sau mai bine zis nefunctionala, ramasa pe pozitia inchis; - pe acolo intra aer cald daca nu ma insel; - ca sa pui cd-playerul acolo va trebui sa dezafectezi instalatia de climatizare, fapt care ar conduce la multa munca si bataie de cap; - cel mai bine dpdv estetic si utilitate este unde ti-am indicat. Succes! Propunerea mea este a doua optiune. Prima ar fi sa lasi playerul acolo unde il ai acum. Ideea ta sare din schema. Argumentele le ai mai sus. LE: Acum observ din poza ca tu nici nu ai masca adaptoare pt player. Vezi ca se gasesc in magazine niste masti care se prind de bord in care intra playerul. La dacia tatalui meu, care are bord CN, asa i-am montat playerul si nu are nici un fel de problema. Nu stiu de ar fi la tine! This post has been edited by ionut.tanase: 22 Jul 2009, 11:52 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Reglone |
![]()
|
Bun, si cutia aia de plastic in care sta player' ce o am eu ce e?
m-as mira sa existe altceva. |
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Pune o poza explicita cu acea cutie ... Din cate vad nu seamana deloc cu ce are tatal meu pe masina.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Reglone |
![]()
|
Atasat. soare + telefon, sper sa intelegi ceva
Imag009.jpg ( Size: 21.21k ) Number of downloads: 1178 Imag011.jpg ( Size: 29.81k ) Number of downloads: 1292 E un plastic relativ moale, ce se indoaie sub greutatea playerului. This post has been edited by Reglone: 22 Jul 2009, 13:42 |
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Intr-adevar, acum vad ca ai suport insa din cate vad nu e ca cel pe care il are tatal meu pe masina.
Mergi la un magazin de piese auto si cere un suport de casetofon pt model CN si vezi cum arata. Este foarte posibil sa iti arate altceva decat ai tu in acest moment. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ala e ce-l are el la orice magazin.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Ala de zic eu mai are o masca de vine prinsa in zona fetei playerului. Practic acel suport e format din doua bucati. Asta vad ca e dintr-o bucata.
Imi pare rau ca nu am o poza pe stick in acest moment ca o postam. Diseara cand ajung acasa o sa caut in calculator o poza cu suportul despre care vorbesc. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Asta e prins de bord cu 2 suruburi la urechile din spate si cu 2 suruburi in fata, pe interior.
Ala de mai are o bucata in fata e facut la orastie, dar tot la fel de bine tine. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
De acord cu Mr_Devil83. Nu contest care e mai bun si care nu ... Faza e ca nu am auzit pe nimeni sa se planga pana acum de acest suport. Practic, playerul nu est asa de greu incat sa nu poata fi sustinut. Din cate stiu un player cu greu ajunge la 1.8 kg si asta la modelele mai complexe gen Alpine, Clarion, Pioneer ... care au mai multe componente in ele.
Asta nu cred sa aiba mai mult de 1.3 kg. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Reglone |
![]()
|
merci
|
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Cu placere. Sper ca ti-au fost de folos parerile noastre.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Suportul ala se "lasa" sub actiunea masei playerului, e adevarat, se curbeaza travera fata (unde sunt suruburile) insa il poti intari cu o bucata de tabla, plastic etc si apoi tine o vesnicie.
Pozitia e dubioasa anyway, e mult prea jos: unghiul sub care privesti displayul face sa nu vezi mare lucru in lumina puternica, si, cea mai mare problema, aduna tot praful ridicat de pe mochete, un lucru nu tocmai bun pt CD playere. Avantaje? Daca fata playerului se poate inclina (Tilt), poti rezolva cat de cat cu lizibilitatea displayului, apoi, in cazul in care scurtezi tija schimbatorului, vei putea butona cu mana sprijinita de schimbator. Nu ai alta posibilitate de a-l plasa in bord, decat daca renunti la "climatizare", lucru care nu l-as recomanda. This post has been edited by Twister: 22 Jul 2009, 16:33 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
in locul scrumierei nu incape ca loveste aeroterma, io am decupat aerisirile de la piciore sa am loc si am lipit platic din carcase de dvd-uri sa etansej cutia, nu am dat jos bordu, am scos partea inferioara a aerotermei care ii prinsa cu cleme
mai jos o poza, nu ii gata mai trebuie sa fac un suport in bord Dar posibil sa incapa, ca am vazut cd-player mai scurt cu 2 cm decat astea normale Attached thumbnail(s) DSC00441.JPG ( Size: 155.61k ) Number of downloads: 1316 |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Cu suportul de care zic inclinarea este super ok.
Vezi poza. Attached thumbnail(s) AG_09_BMS_023.jpg ( Size: 606.29k ) Number of downloads: 1314 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
Mi-am batut si eu capul sa mut cd-playerul din locul in care este el acum in bord, eu il mut din cauza vibratiilor. Mie mi se misca partea de jos, unde sta playerul foarte usor si la un drum mai prost danseaza de nu are aer.
Tot in acelas loc m-am gandit sa il pun, unde a spus Reglone dar cred ca este prea mare gaura. Daca cinva poate sa imi spuna cum pot sa rigidizez bordul sunt numai urechi |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
![]() ![]() am avut 5 H.U montate pana acuma..si nici pozitia lui nu ma deranjeaza.. fiecare cu gusturile lui. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Reglone |
![]()
|
Bun, m-am lamurit.
O sa ramana unde e acum, cu conditia sa-i pun o banda de inox gaurita ca si intaritura, si sa dau naibii niste gauri in bord , ca acum e prin doar in spuma aia. bordul e din metal sau plastic? |
--------------------
Dacia
Berlina Li
2000
- AB 05 DNP
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Celebrul plastic e mai sus de spuma aia
Sus paremise ca e de tabla...Deasupra ceasurilo de bord..... |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
eu i am bag niste suruburi de rigips lunigi....unu a iesit prin scrumiera
![]() materialul este extrem de prost jos sub bord si mai este si pozitia super naspa. incarca sa bagi surub cu ''chipling'' ![]() daca nu, dai niste afturi de sudura ![]() This post has been edited by Andyno: 23 Jul 2009, 16:36 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Claudiu0909 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 August 09 ![]() |
pt cel ce zicea ca prin aerisirile centrale nu iese aer: incearca sa scoti gilajul (baga degetele in grila si trage, iese), apoi vezi ca clapeta este blocata pe inchis, eu am "prins-o" cu o bucata de lemn pe "deschis"
|
--------------------
Dacia
1410Li
2001
- vs
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Oricum nu are loc casetofonul acolo , locul nu e destu de adanc si chiar dear avea loc e pacat findca daca ar repara acea clapeta ar fi uimit de ce caldura vine pe acolo , eu rar dau pe treapta 3.Si apropo de suportul acela pe care il are el , tot asa am si eu , prins in doar 2 holsuruburi , numai ca am o tabla intaritura (mi-au dat-o la CDplaer) si nu sa desprins pana acum si am mers pe o gramada de drumuri de munte pietruite .
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:28 |