cablu acceleratie
![]() ![]() ![]() |
cablu acceleratie
alex man. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|||
valentin23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 08 ![]() |
salut, fii mai explicit cum adica sa lungit? eu stiam ca este facut din sufa otelita care nu prea se lungeste. poate ti-a sarit din suportul ala de unde il intinzi, e pe undeva pe langa filtru de aer in dreapta.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- IF 02 VLL
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Poate ti-a sarit siguranta de pe suportul de sub filtru de aer din partea dreapta cum te uiti la motor ... vezi ca acel cablu are un tubulet cu multe cercuri in jur de 10-12 si in care se introduce o siguranta gen agrafa si face sa intareasca pedala de acceleratie . Daca e pusa verifica daca acel cablu mai e legat de pedala de acceleratie daca e rupt schimbal costa in jur de 15-20 de lei. Inainte de al monta torni pe interiorul lui ulei de motor ... nu se mai rupe.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mishum03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 21 March 07 From: Brasov ![]() |
astazi mi s-a intamplat sa mi se rupa cablul de acceleratie pe kisselef. o placere. ruptura este la prinderea cablului de pedala.
-nu prea stiu cum se demonteaza capetele, mai ales cel de la pedala. ma poate ajuta cineva cu informatii? -eventual si de ce sa ma feresc cand il schimb? -exista vreun reglaj dupa schimbare? nu stiu daca pedala revine la pozitia initiala sau trebuie ajustata. |
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Singurul reglaj e pozitia la agrafa aia de langa filtrul de aer, numeri canalele alea din bucsa aia de cauciuc si pui in aceeasi pozitie, cred ca iti dai seama ce spun, iar de la corpul clapeta tragi de el si trebuie sa iasa din nuca aia.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
mishum03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 21 March 07 From: Brasov ![]() |
multumesc. l-am schimbat. e destul de simplu. e mai greu sa pui borcanul cu lichid de racire inapoi decat sa schibi cablul. borcanul are, in afara de cele 2 suruburi, un locas in care nam mai reusit sa-l infig. cu prima ocazie o sa-l montez cum trebuie. astazi l-am lasat asa
![]() |
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |