Digital TV, Televiziunea digitala
![]() ![]() ![]() |
Digital TV, Televiziunea digitala
Sclaud |
![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
S-ar putea ca dupa amiaza sa instalez eu (dehhh mare meserias...eu o sa car scara)...un astfel de sistem, ma rog, antena si o sa vad ce si cum. te tin la curent cu ce va urma.
Interesant este ca sunetul este stereo. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Iti dau si ursul inclus in pret?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
asarban |
![]()
|
Hihihi..nu ai vazut reclama...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ursul din reclama...
un var de-al nevestei si-a luat intr-o zona unde nici mobilele nu au semnal...o sa aflu curand cum ii merge. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Slider |
![]()
|
Mda....greu de cap ce sa-i faci.....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"un var de-al nevestei si-a luat intr-o zona unde nici mobilele nu au semnal...o sa aflu curand cum ii merge "
dar dar acolo sigur au urs ! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sclaud |
![]()
|
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Slider |
![]()
|
Merci! De fapt am vazut si eu reclama...asta era problema!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut in spot 2 ursi la fereastra si ma intreb acu' daca asta e pachetul de baza, atunci la pachetele extra cati ursi vor fi inclusi ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
asarban |
![]()
|
Pai cred ca 2 ca ala nu avea decat 1
|
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca la fereastra erau 2 numai la sfarsit la usa apare doar unul.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
si era gata satul
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
A vrut un cunoscut sa-si instaleze (aici in Iasi)
L-au purtat cu vorba vreo luna ca n-au antene si dupa aia i-au zis ca s-au scumpit (???). Omul a renuntat... De vazut zice-se ca se vede bine, dar cam putine canale (bune ![]() Oricum, eu zic ca se justifica doar daca nu-ti poti trage cablu (plus ca pe cablu mai ai si un net, un telefon...). This post has been edited by GoGu: 15 Mar 2005, 19:46 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bmd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 February 05 ![]() |
In primul rind DigiTv e serviciul de DTH oferit de RDS. Nu e singura firma care ofera asa ceva mai exista FocusSat(www.fosussat.ro), dar e ceva mai scump (aproximativ 6900000) si nu patesti abonament pina in noiembrie si au cica un receptor mai bunut.Mai sunt doua firme care au licenta dar nu si-au lansat serviciul comecial si nici nu stiu daca o sa o faca prea curind.Daca se merita? Eu zic ca da.Asta daca stai intr-o zona in care nu prea sunt sanse sa ajunga cablu.Ai totusi 42 de canale (la DigiTV).Calitatea semnalului este mai buna decit pe cablu pentru ca emisia se face prin satelit si ai sunet stereo.Nu se pot vedea pe mai multe televizoare posturi diferite si in rest ursi sa fie fericiti.Daca vrei mai multe detali da-mi un PM si iti trimit vreo doua adrese de forum-uri unde poti afla mai multe (nu stiu daca am voie sa postez aici).
|
--------------------
DACIA
NOVA T
- IS-78-BMD
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(bmd @ 15 Mar 2005, 20:57) Calitatea semnalului este mai buna decit pe cablu pentru ca emisia se face prin satelit si ai sunet stereo. Chestiunea e discutabila. Eu am in Oradea semnal de la RDS si se vede oglinda, iar toate posturile care pe satelit emit stereo le receptionez si eu stereo. Deci? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
QUOTE(costi @ 15 Mar 2005, 12:24) "un var de-al nevestei si-a luat intr-o zona unde nici mobilele nu au semnal...o sa aflu curand cum ii merge " dar dar acolo sigur au urs ! ![]() mai mult mistreti si caprioare... varul e inginer silvic = padurar de frunte... totusi, nu l-a influentat reclama, ca si-a luat inainte ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei si cum merge ? Ceva vesti ? Preturi, durata de instalare...amanunte multe vrem !
This post has been edited by mewtwo: 16 Mar 2005, 09:21 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
asarban |
![]()
|
Prinde si canale..d'alea?
|
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Spice Platinum.. da' e bun?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
Deeeee unnnndeeee vrei saaa stiiuuu euuu???
(ce dracu ma..pu intrebari pe "liber" cand poate mai intra "dusmanul de clasa" pe forum?) |
|
|
Sclaud |
![]()
|
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
|
|
asarban |
![]()
|
Sa nu zici ca pana acuma nu ti-a dat prin cap?
|
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
mewtwo |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
In partea de FAQ al sit-ului digitv.ro, este intrebarea daca s-ar putea avea acces la internet prin intermediul acestui serviciu:raspunsul, pentru moment nu. Daca ar avea acces la Internet la un pret rezonabil ar da lovitura.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
Am intrat si eu pe digitv.ro dar mai am o nelamurire.
Cate televizoare pot pune pe un receiver? Eu am tv prin sateleit(nu e ultimul ragnet) dar pot sa pun un singur televizor. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
Sclaud |
![]()
|
Pai vad ca nici un "posesor" nu si-a dat cu parerea inca
![]() Ma mir oarecum fiindca am auzit ca se bat oamenii la centrele de inscrieri sa se aboneze ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:47 |