Bulgaria, Sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria, Sfaturi
Mihai 90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
searchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e rau in bg, mie imi place, am fost de 5 ori cred....drumurile sunt ok, prin orase sunt ca la noi, cu gropi; litoralul lor este mai frumos pt ca acolo s-au investit bani, nu ca la noi, hoteluri de 4;5 stele frumoase, serviciile sunt super si preturile nu mai zic, in mijlocul sezonului stau cu 55 euro la 5 stele cu al inclusive....
regulile de circulatie sunt la fel, nimic schimbat, nu esti in anglia cu parcarile sa ai grija ca se ridica masinile si fiind intr-o tara straina e mai greu sa te descurci varna e un oras frumos, ma duc si eu acolo prin august si apoi ma duc la noi la mare, prefer sa fac un drum prin bg ca mie imi place, satele sunt mai saracacioase ca la noi, dar asta e nu stiu spre sofia cum este...deci bafta si fara grija! daca te opresc politistii ca ai depasit viteza nu ai ce face decat a le dai 10 eur.... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
asta-i tot?asa simplu?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ Mihai 90
Eu zic sa nu te duci in Bulgaria sub nici o forma. Este extrem de periculos, mai bine te duci la Kandahar, ca de acolo ai sanse sa scapi. De unde veniti cu idei din astea? Cine vi le baga in cap? Du-te frate linisiti in Bulgaria ca nu este nici o problema. Este o tara la fel de normala ca si Romania si daca nu te dai artist pe acolo nu patesti nimic. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 15:20 |