help please!, Maciulie de lgn faza2 pe faza1?
![]() ![]() ![]() |
help please!, Maciulie de lgn faza2 pe faza1?
alextirca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
dec. 2005 Ambition
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am montat cateva maciulii d-alea pe Solenze si am intalnit fix aceeasi problema. Am rezolvat rapid cu o pana mica de lemn si poxipol.
Cumperi poxipol, poxilina, poxidraci si faci rost de o crenguta mica, orice pe post de pana. Pui maciulia care e larga, bagi pana si vezi cum vine cel mai bine. Tii minte pozitia, dai cu poxipol pe levier, dai putin si in gaurica maciuliei si o montezi. Repede dai si pe pana si o bagi in pozitia convenabila. In 10min se intareste dracia si gata. Nu uita sa montezi intai husa ca s-ar putea sa nu poti baga DUPA ce ai pus maciulia. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
alextirca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 September 08 ![]() |
ms mult...esti de mare ajutor....asa vroiam sa fac si eu da ma gadeans a pun hartie ..nu lemn...ms inca odata..
|
--------------------
Dacia
Logan
dec. 2005 Ambition
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Inlocuire-cap-schi...eze-t38127.html
doar la o aruncatura de pagina distanta. se explica acolo ce si cum, nu folosi bat pentru ca nu o sa fie centrata. citeste tot si pune in aplicare. aici se poate inchide This post has been edited by alphred: 2 Aug 2009, 17:01 |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 20:59 |