DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Schimbare catalizator

carstos
post 15 Mar 2005, 23:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Se pare ca a inceput sa ma lase motorul si banuiesc de la ce e. Masina e in garantie si cunosc oarecum dealerul. Se poate schimba acest catalizator pe garantie? Stiti vreun service in Bucuresti unde pot sa fac asta (eu am luat masina din Pitesti). Dureaza mult? As vrea sa ma si uit cand umbla la ea.

--------------------
Solenza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 15 Mar 2005, 23:32
Post #2

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Catalizatorul se schimba pe garantie daca se constata ca e defect. Insa daca are urme de lovituri atunci e treaba de Casco ca pe garantie nu o sa ti-l schimbe. Te poti duce la orice servie agreat Dacia. Daca vrei sa te informezi cu privire la calitatea service-urilor citeste topic-urile respective, ca s-a scris o gramada. S-a scris si de mecanici si daca te lasa sa stai langa masina, tot ce vrei.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
AVT
post 16 Mar 2005, 01:14
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Bogdan are dreptate.
O completare insa: majoritatea nu te lasa sa vezi ce fac la masina - politica uzinei cica, deh...
Cat priveste schimbarea catalizatorului, eu unul am trecut prin asta: masina luata din Latin, catalizator schimbat in service Adras. Nu au fost discutii, totul a fost OK, mai ales ca arata bine adica nu era lovit (catalizatorul adica).
In rest, bafta! biggrin.gif

--------------------
Chevrolet Kalos 1.4 16v 94cp - ----
Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 08:45
Forum Renault