bujii, bujii brisk?
![]() ![]() ![]() |
bujii, bujii brisk?
edy_albastru@yahoo.com |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 2 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solentza
solentza
clima 2003 salutare imi poate spune cineva daca toba sparta creste consumul de carburant la solentza?
|
|||
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
nu stiu prea multe despre bujiile astea, dar am vazut pe forum ca si-au pus mai multi, deci inseamna ca e ceva de capul lor.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Fiind vorba de buji, am auzit ca niste bujii cu Iridiu ar fi net superioare celor obisnuite.
Aveti idee daca se potrivesc pentru solenzele noastre? Are careva dintre noi astfel de bujii sa ne spuna si noua cum e cu ele? Ce pareri aveti? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
am vazut pe un site bujii NGK Iridium la 70 lei bucata.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Brambus zicea ca are si ca e multumit de ele.
Uite aici This post has been edited by anecula_08: 5 Aug 2009, 21:57 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
georgel br |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 August 09 ![]() |
eu mi-am pus pe solenza bujii brisk cu doi elelctrozi ma costat 45 lei cu tot cu montaj in service si mi-au spus ca sunt garantate 30.000 de km nu am avut probleme cu ele pt ca pe care le-am schimbat tot brisk am au fost
![]() |
--------------------
dacia
scala
2003 sal
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu situ unde sa postez...am si eu o intrebare ...a patit cineva sa nu poate sa desfaca bujiile ? eu am rupt cheia si nici nu s-au miscat
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Asa se intampla daca sunt stranse nebuneste si nu se mai scot din cand in cand.
Bine ca s-a rupt cheia, vedeai fericire daca erai mai fortos si pocnea bujia in chiulasa. Ori o calci mai tare sa se incinga bine si imediat incerci sa le desfaci, ori bagi niste spray degripant dupa ce se raceste motorul si il lasi sa actioneze peste noapte. Sau mai poti face o parghie mai lunga cu o inelara mai mare, dar exista riscul pe care l-am enuntat mai sus. This post has been edited by cristio_79: 28 Sep 2009, 18:59 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da stiu ...daca se rupea trebuia sa dau chiulasa jos....cheia a fost cumparata din auchan..si mi s-a rupt manerul ala..si apoi am incercat si practic sarea dupa bujie....ori nu au fost schimbate niciodata,ori a fost spalat motorul si a rugint plus praf si alte chestii ce s-a depus...
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:47 |