Cal macelarit fara mila in fata unor copii!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cal macelarit fara mila in fata unor copii!
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Si ce esti asa revoltat? Eu sunt revoltat ca 2 tineri care aveau sa fie doctori au macelarit un om mai rau decat a fost calul asta.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
"BINE AI VENIT IN ROMANIA!
LA NOI S-A INVENTAT PROSTIA.... BINE AI VENIT IN ROMANIA! INVATA GRATUIT...SUPRAVIETUIREA..." Altar- La noi @ARHIMEDE: doar pentru ca noi (oamenii) suntem mai "evoluati" si mai "inteligenti" nu inseamana ca trebuie sa profitam de acest lucru si sa ucidem fara mila animale....toate animalele au acelasi drept la viata..dar unele trebuie sa fie ucise de altele.....asa e natura....insa nu cu toporul...dar cum spuneam....romania noastra...ai de capu' nostru... This post has been edited by Tince1290: 5 Aug 2009, 22:15 |
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu calul eu sunt de acord sa-l manance, dar macar sa aduca si ei un om care sa-i ia beregata, ca la vaci, simplu si fara tehnici d-alea barbare cu toporu', daca retardu' nu era in stare sa faca asta singur.
Cu tinerii, ce sa mai zic, sunt si specimene d-astea pe la noi din nefericire. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Toata lumea stie ca se manaca , carnea de cal. Ideea este cum omori calul. daca ar face ca la porc ar fi ok. La vitel se loveste putin in spatele cornelor cu o coada de ciocan si ramane imobilizat cateva momente, apoi se taie beregata. Astfel, nu moare in chinuri. Pana si la gaina tai gatul, nu il zdrobesti cu toporul.
Ar trebui sa fie si la noi Politia Animalelor, ca la americani si engleji. Sa-i bage la puscarie si daca bat un caine. Si la aia se mananca animale, dar se taie in anumite conditii, nu cu toporul. Ce uameni!!! ![]() This post has been edited by razvanamza: 5 Aug 2009, 22:17 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Eu sunt revoltat ca 2 tineri care aveau sa fie doctori au macelarit un om mai rau decat a fost calul asta."
Doar pentru ca exista lucruri mai grave decat asta nu inseamna ca nu e revoltator. Asa, de ce sa fii revoltat ca un om a fost macelarit, cand sunt copii care sunt violati si apoi omorati? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Batuti cu lantu' ud... asta merita.
Apropos: eu sunt mai revoltat de faptul ca Udrea toaca banii aiurea... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Si mie
![]() Dar pentru 2-3 sute de mii, cat ar fi costat o injectie a veterinarului, au chinuit bietul animal...si s-au chinuit si ei. Unde nu e cap.... |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Cateva lamuriri de ordin tehnic:
1. carnea de cal este perfect comestibila. daca stai si gandesti logic, calul, este un animal muuuuult mai curat decat porcul, vaca, oaia. 2. nu e "frumos" sa iei gatul nici unui animal (asa cum se sugera mai sus). Asomarea, presupune "scoaterea de sub tensiune" a sistemului nervos central, in timp se sistemul nervos vegetativ inca isi face treaba....adica inima bate, pulmonii functioneaza. Ideea este ca ii dai una in cap animalului....acesta ramane inconstient si nu mai sufera in momentul in care sectionezi carotidele, jugularele, traheea. In abatoare, vacile sunt asomate ca si caii cu un "pistol" cu tija captiva (adica o capsa detonanta propulseaza o tija care percuteaza craniul animalului). porcii si gainile sunt asomate electric. Desi nu mi se pare normal ce fac astia din film, desi caii sunt animalele mele preferate, trebuie sa recunosc faptul ca mi se pare mai putin barbar sa-i dai un ciocan in cap (topor in cazul de fata), si abia apoi sa-i tai gatul, decat sa-i tai gatul pur si simplu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La tara, asa se sacrifica si viteii: se amortesc cu un topor sau un baros in cap, apoi li se taie gatul. Faptul ca acum avem camere de filmat la telefoane nu inseamna ca am uitat brusc cum ne-am hranit timp de mii de ani.
Astept cu interes un filmulet in care se dezaproba un pescar care rupe buza unui peste cand isi soate acul de la undita si arunca pestele pe uscat. La urma urmei, pestele moare tot in chinuri, nu? This post has been edited by vijelie: 6 Aug 2009, 15:40 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cred ca era cu biciul ud
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
no...eu stiam cu caloriferul.... si butelia..nu prea conta daca erau ude sau nu?
eu nu inteleg titlul...care e treaba daca este omorat in fata unor copii... e mai putin crud sau mai mult crud? in abator e si mai sumbru..nu va recomand sa va duceti daca sunteti iubitori de animale...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
De ce e la sectiunea clipuri auto si nu diverse?
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.123 Joined: 11 February 04 ![]() |
Atata timp cat il omoara ca sa-l manance, nu mi se pare o fapta grava.
E la fel ca o vaca, un porc, o gaina. Ar putea sa-l omoare mai civilizat dar atata ii duce devla. Credeti ca in abator e mai bine? Credeti ca moartea mielului inainte de Pasti e mai frumoasa? Gaina oare nu sufera cand e taiata? Mi se pare mult mai inuman ce face Tiriac la Bals, impusca 100 mistreti pe care nu-i mananca nimeni. Aia e cruzime nejustificata, aici e doar o sursa de carne. Copii or fi ei oripilati dar sunt macar hraniti cu carne. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
dizzy, ai dreptate, dar problema nu e ca omul ala e atat de prost incat sa faca astfel de faze. Daca ne gandim bine, altii dau cu toporul in mamele lor. Sunt tot felul de tampiti, mai ales la tara. Asta e viata.
Problema, din punctul meu de vedere, e ca la noi astfel de faze se intampla de multe ori si reactiile sunt de obicei de indiferenta. In alte tari e infractiune... Ca sa nu mai spun cati romani se amuza pe tema asta... Chiar si in topicul asta au fost destui care au spus "Da ma, si??" Prosti ca ala exista peste tot in lume si n-ai ce sa faci. Acum vedem mai des faze de astea ca poate oricine filma cu un telefon, dar s-au intamplat tot timpul. Totusi faptul ca multi dintre noi radem in loc sa fim deranjati denota multa prostie, incultura si cruzime, care, de altfel, ne si caracterizeaza. Pentru ca suntem o subspecie de popor si nu cred ca vom ajunge prea curand la nivel European... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Rural vorbind nu vad nimic anormal, cati tarani autohtoni sunt capabili de asa ceva?
multi......... |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Aug 2009, 15:49) Cum, ma, sa-i bati cu lantu' ud? ![]() Auzi... lantu' ud. ![]() OFF: Era o ironie, folosita in ideea de a puncta cat mai bine gravitatea in situatia respectiva... poate prea fina pentru unii ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:23 |