cartela telefon, am pierdut cartela oringi cu abonament
![]() ![]() ![]() |
cartela telefon, am pierdut cartela oringi cu abonament
nelu_1985 |
![]()
|
||
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
la orange acum vreo 6 ani trebuia sa platesti vreo 9 sau 10 $ pt alt sim. Acum nu mai stiu.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Doar in primul an de contract se plateste inlocuirea SIM, parca...
Pe site la ei scrie ca e 5 EUR taxa. This post has been edited by BlaueCorsa: 10 Aug 2009, 21:08 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
pai la mine ar fi al 6-lea an, tot cu acelasi numar, doar reinoit contractul...deci...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
nelule, esti sigur ca nu ai pierdut-o intentionat, numai ca sa avem subiect "de barfa"?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Mie cand mi s-a defectat mi-au inlocuit-o gratis... la fel cand i-a fost furat telefonul sotiei.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cred ca asta o sa zica si el. Doar nu s-o apuca sa spuna ca a dat-o bunica-sa la ciugulit in ograda din spatele casei de iesita-ra puii portocalii!
![]() Succese! This post has been edited by koldun: 10 Aug 2009, 21:27 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
nelu_1985 |
![]()
|
deci din diferite motive, nu obisnuiesc sa regizez intamplari, mi se mai intampla cateodata doar sa ma gandesc la un lucru si a doua zi sa mi se intample....asa ca nicicum nu as fi instare sa-mi inscenez pierderea cartelei.....asta ca sa nu pierd maine telefonul probabil...
L.E. deci mah daca ma apuc sa va povestec exact va tavaliti pe jos de ras... This post has been edited by nelu_1985: 10 Aug 2009, 21:35 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
deci mah... povesteste-ne...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ai dreptul la un sim gratis pe an
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
nelu_1985 |
![]()
|
boooon, se face in felu urmator:
constat azi dimineata ca mi s-a terminat bateria la celalalt telefon (ala cu vodafonu), cum trebuia sa plec repede si nu aveam timp de incarcat baterie , zic sa mut cartela de vodafone in telefonu alalalt (cea mai proasta decizie de pe anu asta); zis si facut, doar ca berbecu de mine inloc sa pun cartela de orange in telefonu ala inchis o pun in buzunar; ajung la bunica intr-o vreme si ma apuc sa-mi schimb hainele ca urma sa lucrez ceva in regie proprie la rabla din dotare; imi arunc hainele asa in graba pe un pat intr-o camera, fara sa-mi aduc aminte ca am in buzunar cartela si ies afara. Bunica, ca femeie de treaba cand imi vede hainele "aranjate" frumos se gandeste sa le schimbe pozitia fata de pat; probabil ala a fost momentul cand cartela a cazut din buzunar si n-avea cine sa o vada.Pe la 5 jumate termin lucrul si plec inspre casa; dupa ce-am ajuns mi-amintesc ca trebuie pus telefonu la incarcat si bla bla....caut cartela peste tot locu sa o pun in celalalt telefon, nu-mi mai aminteam nicicum ce am facut cu ea sau unde am pus-o; intr-un final dupa ce constat cat is de idiot ca nu am bagat-o in telefon imi aduc aminte ca am pus-o in buzunar...bag mana in buzunarul pantalonilor cu pricina si cartela pauza....fara nici o ezitare ii fac dinnou o vizita bunicii sa caut cartela pe unde nici nu stiu. Nedumerita la un moment dat ma intreaba "ce cauti maica pe jos?"....eu de jos "o chestie de plastic mica portocalie" --- explica-i lu bunica ce-i aia cartela de telefon. Prostia cea mare a fost ca nu am pus-o la curent din prima cu ce cautam, la urma mi-a zis a scuturat covertura aia de pe pat si a cazut ceva pe jos, s-a uitat, a ridicat-o de jos crezand ca-i un carton - plastic - gunoi - si a aruncat-o la intamplare. Va inchipuiti ca nu aveam de gand sa cercetez ograda la ora aia cu lupa sa gasesc cartela ca innebuneam. |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Alydor |
![]()
|
pai tu n-ai auzit de incarcatoare de masina??? Inseamna ca nu era foarte importanta cartela si contactele de pe ea daca nu aveai de gand sa o cauti... De aia e bine sa mai faci din cand in cand cate un backup....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poate nu se gaseste incarcator cu energie solara pentru modelul lui de telefon! Nu de alta, da' poate nu-i functioneaza bricheta!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alydor |
![]()
|
las-o-n papuci... e 7 ron o bricheta de masina... cu inca un leu cablul si 10 minute de munca s-a scos...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
sotia???
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
nelu_1985 |
![]()
|
Ati vazut voi repede ca am rabla de 20 de ani si v-ati gandit ca nu functioneaza ceva la ea, din contra, bricheta functioneaza perfect cum dealtfel functioneaza tot ansamblul , ca doar nu pe mine m-a oprit politia sa-mi ia talonul sa-mi dea 1400 lei amenda si sa semnez, pardon sa fircalesc p.v-ul in timp ce ma chisam pe mine de frica ca-i cotetul praf si-mi confisca aia si platina de rezerva si apoi sa fug sa fac repede topic la cafenea....apropo imi place desfasurarea actiunii pe topicu lu alalalt...
This post has been edited by nelu_1985: 10 Aug 2009, 22:50 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Alydor |
![]()
|
1380 de ron... si MOS-ul e tot cu tabarca 1300... el vorbeste din experienta...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Ati gasit voi repede prileju'
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
nelu_1985 |
![]()
|
parca demareaza 75 de cai la semnatura, si are si ABS...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Alydor |
![]()
|
sa nu uitam de NOS... care parleste mai ceva ca parlitorul de porc...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu recent am pierdut cartela Prepay, m-am dus la Orange, mi-au inlocuit-o pe loc fara costuri suplimentare, dar mi s-a spus ca daca mai o pierd odata o sa ma coste. Acum nu prea stiu cum sta treaba cu abonamentul.
This post has been edited by giany911: 11 Aug 2009, 19:06 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nelu_1985 |
![]()
|
Bun, deci azi dimineata m-am prezentat la primul magazin partener Orange. deci nu trebuie neaparat sa fie Orange Shop, si mi-au dat alta cartela activata cu acelasi numar; nu a presupus costuri suplimentare; trebuie sa se prezinte titularul abonamentului cu actul de identitate.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:50 |