Tuning, upgrade
![]() ![]() ![]() |
Tuning, upgrade
Puicula |
![]() ![]()
|
||
![]() Omul Dracos Group: Members Posts: 13 Joined: 17 August 09 From: Bacau , Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Clima
2001- berlina
|
|||
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
ai de toate aici ... in josul paginii la imbunatatiri dai un search la ce vrei ... si o sa ti se dea tot .. succes
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(Puicula @ 19 Aug 2009, 17:20) buna , ma numesc Dragos , am o supernova clima si as vrea sa-i aduc ceva imbunatatiri in legatura cu: - geamuri fumurii , toba sport , pleoape pt bare , , sisteme audio , de toate sa arate cat mai bine.mentionez ca nu a fost tunata deloc . daca m-ati mai putea ajuta , am mici probleme cu rugina pe la praguri , hayon si capota , le-am vopsit , le-am dat cu chit cu de toate dar iar au ruginit , as vrea sa le fac ceva sa nu mai am acesta problema. Cum ma puteti ajuta cu niste sfaturi? multumesc! ![]() Deci: pragurile.... capota si hayonul iti sunt ruginite corect? Iar tu vrei toba sport...geamuri fumurii si pleoape pt bare(ce drak o fi insemnand asta...) si mai vrei sa arate cat mai bine. Pai sa presupunem ca unu are cancer si incet incet se duce drak.La ce ii mai folosesc operatiile estetice? Sa arate bine in sicriu?(in cazul masinii tale la dezmembrari) Offf greu tare cu tuningul asta. Ps. o codita de rekin nu....nu da bine?(GPS antena imitation) |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Puicula @ 19 Aug 2009, 18:20) Mda... deja suna a tuning de apartament. mare atentie.... Uite ce zici de pleoapele astea.... sunt MORTALE.... Attached thumbnail(s) 11082009.jpg ( Size: 279.73k ) Number of downloads: 856 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mdea...alta poveste
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Parerea mea e sa rezolvi intai cu un tinichigiu bun problemele cu rugina,o vopsitoie de calitate si satisfactia de a avea o masina intretinuta va fi mult mai mare decat in cazul uneia tunate si cu probleme.Daca tii la opinia celor din jur,crede-ma ca vei fi mult mai apreciat daca vei proceda astfel.Stii proverbul cu ''gardul si leopardul''.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
![]() da pleoapele sunt grozave..( de camila) offtopic.. aparatorile de noroi si proiectoarele de ceata sunt obligatorii la itp? ( hai ca am pus un pariu) This post has been edited by pician90: 19 Aug 2009, 21:47 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Nu.Nu sunt obligatorii.
La fel cum nici tuningul nu este absolut necesar si nici obligatoriu.Totusi..ce varsta ai?Da masina? |
--------------------
dacia
supernova
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca v-as zice ca propietarul are 35-40 de ani poate nu m-ati crede...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
are probleme de personalitate?
maskatu edit: probabil This post has been edited by Maskatu: 21 Aug 2009, 16:13 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu nu intelg ceva ... trebuie sa ai cumva 18 ani ca sa faci tuning la rabla sau ce ? Sau tuningul e asemuit doar celor care implinesc 18 ani si intra in primul pom sau in prima masina pe contrasens ...
Cum spuneam eu odata tuningul e mai misto la interior decat la exterior ... la interior multi lasa asa . Parerea mea nu o sa ajungem ca la americani sa modificam masina de la a la z si sa-ti aprobe institutiile abilitate cum e raru la noi. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
djasu82 ai perfecta dreptate..cred ca sunt din specia rara de baieti de 18 ani care nu vor sa faca tuning la masina.in special dsn.eu prefer sa nu aibe rugina sa fie curata..si interiorul' sa fie cat mai comfortabil ..sa te simti cat decat "ca acasa" metaforic vorbind.acuma cate un led albastru ..nu strica..da nu multe ca o sa ajung isa conduci un brad de craciun. ..deci in concluzie..scapa de rugina si las-o tata asa cum a iesit de pe poarta fabricii .. nu?
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Puicula @ 19 Aug 2009, 18:20) buna , ma numesc Dragos , am o supernova clima si as vrea sa-i aduc ceva imbunatatiri in legatura cu: - geamuri fumurii , toba sport , pleoape pt bare , , sisteme audio , de toate sa arate cat mai bine.mentionez ca nu a fost tunata deloc . daca m-ati mai putea ajuta , am mici probleme cu rugina pe la praguri , hayon si capota , le-am vopsit , le-am dat cu chit cu de toate dar iar au ruginit , as vrea sa le fac ceva sa nu mai am acesta problema. Cum ma puteti ajuta cu niste sfaturi? multumesc! Salut! Toate intrebarile tale,au un raspuns:citeste cu atentie topicurile din sectiunea supernova. Cat despre tinichigerie si vopsitorie,daca le-ai facut singur si nu esti multumit de rezultat......nu te mai chinui si nu mai arunca banii,vorbeste cu un meserias. Ai id-ul meu de mess la profil,am sa iti raspund la intrebari in limita cunostintelor mele. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:11 |