temperatura, senzorul de temperatura
![]() ![]() ![]() |
temperatura, senzorul de temperatura
ciapsacrinelsilviu |
![]() ![]()
|
||
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|||
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
1.Nu e nici o problema.
2.Nu se poate curata senzorul de temperatura.ori merge ori nu merge.Nu ai de ce sa-l desfaci.Daca apar repede 4 linii si ramine acolo e o.k.Probleme sunt numai daca trece de 4 linii in rest nu are importanta cat de repede ajunge la ele. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Nu. Zimtii sunt de ep volanta, sunt folositi la contorizarea rotatiilor arborelui cotit (un rand) si respectiv la angrenarea de demaror (celalat rand)
2. Problema ar fi daca ar creste la 6-9 linii. Ca urca repede la 4 si ramane acolo e de bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ciapsacrinelsilviu |
![]()
|
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
oke atunci, inseamna ca nu am stricat nimic, dar ma mai gandesc la ceva, imi scazuse antivelul pana aproape de minim si l-am intrebat pe cel de la cel ce am luat masina daca a completat vreodata, si a zis ca nu, si ma duc la Dacia Service, sa imi dea 1L de antigel, sa fie de acelasi model cu cel din masina, (nu ca nu as fi aflat la magazin mai eftin) si fara sa ma mai uit la culori am pus cam 100-200 de ml si atunci am observat ca am amestecat cele 2 tipuri, am pus verde peste rosu (cred).
Ce sa fac? sa il golesc tot si sa pun altul de aceiasi culoare sau sa mai astept putin pana fac 90.000 si il schimb atunci? sau nici atunci? |
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit daca de la service Dacia ti-au dat bidon de antigel Glaceol RX tip D.
Cel rosu din borcan a fost initial tot verde. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La urmatoarea revizie, goleste, clateste si pune antigel nou.
Merita si masina un schimb de antigel dupa 5 -6 ani. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
antigelul daca e tot de tipul D e compatibil. Din cate stiu la Dacia se foloseste verde si la Renault portocaliu/rosu, dar e acelasi tip de antigel.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Antigelul se schimba la 4 ani sau limita de km pentru masinile produse inainte de data de la care s-a trecut la revizii la 20.000km benzina/15.000 km diesel sau 1 an.
Deci ar fi foarte bun un schimb de antigel pentru loganul tau ciapsacrinelsilviu. This post has been edited by daniel_p: 25 Aug 2009, 19:49 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:26 |