Topic Nou vs Continuare Topic Vechi
![]() ![]() ![]() |
Topic Nou vs Continuare Topic Vechi
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mi se pare absolut firesc sa gasesc un topic "la subiect" si sa postez in el, chiar daca trebuie sa-l sterg de praf. De ce sa deschid alt topic? Cel putin eu asa am facut pana acum. Am gasit doua pisicute, am preferat sa pun intrebari intr-un topic despre pisici, chiar daca nu se referea la ale mele. Cu o floare, despre care nu stiam nimic, am facut la fel si vad ca pana acum nu mi-a dat nimeni in cap. Bine, la floare, eu am intrebat, eu mi-am raspuns.
![]() In cazul tau, probabil ca moderatorul a spus "e topic pentru clipuri video, pai numai alea au loc". Din cate banuiesc, e fix decizia lui daca vrea sa lase si poze in topicul respectiv. This post has been edited by Victoras2001: 25 Aug 2009, 07:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mister Muttley Sir, ma gandesc ca ti s-a tras de la faptul ca ai pus poza pe un subiect de la sectiunea filme, daca puneai si tu un film nu cred ca avea nimeni nimic de obiectat.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mi se pare normal sa nu deschizi un topic nou, atat timp cat nu esti off-topic pe cel vechi. Cel putin in cazul de mai sus, a fost inchis aiurea.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa mi s-a parut si mie, si am dat un report moderatorilor de pe aria aia acum vreo cateva ore. Sper sa-mi urmeze sugestia si sa mute topicul la cafenea, unde ar fi putut foarte bine sa stea de la inceput pentru ca oricum clipul nu-i embedded ci e doar un link.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(adip @ 25 Aug 2009, 14:58) ....... ti s-a tras de la faptul ca ai pus poza pe un subiect de la sectiunea filme, daca puneai si tu un film nu cred ca avea nimeni nimic de obiectat. Iar daca m-as fi rezumat doar la a povesti, fara a pune poze, ar fi fost ok deci... Incredibil... Dau report, sa se-nchida si sa se stearga. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Muttley @ 25 Aug 2009, 22:43) Iar daca m-as fi rezumat doar la a povesti, fara a pune poze, ar fi fost ok deci... Pana mea, ai si tu dreptate, in felul tau ![]() Oricum, decizia e cam la limita, adica se putea da 11m, da' se putea si trece cu vederea. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Matli
Sa iti fie invatatura de minte. Si ca pe viitor sa poti evita conflicte similare, soldate cu inca 30 zile de stat pe butuci, banii care i-ai fi dat pe reparatia usii o sa ii folosesti sa iti cumperi o camera video ca sa iti poti filma cum a mai fost vandalizata masina. Astfel, este IMPOSIBIL sa mai intri in conflict cu regulamentul, dar mai ales cu moderatorii. Spor la cumparaturi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
twhhgswaf
This post has been edited by Muttley: 25 Aug 2009, 15:05 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, nu pe tine te luam la misto. WTF? Ti-ai dizolvat creierul la mare?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si mie mi se pare logic ca ai resuscitat topicu' ala. Probabil, daca mai cautai, mai gaseai inca vreo doua topicuri pe tema asta, mai mult sau mai putin vechi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nici mie nu mi s-a parut ok inchiderea topicului.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:18 |