Gore la Nopti Albe, "piei Satana"
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gore la Nopti Albe, "piei Satana"
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cine mai e si domnul Gore asta? Poate un exemplu de cum nu trebuie sa se joace nimeni cu steroizii si creatina?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
eu sunt Gore din Chitila (asa am auzit...!?!??) de Mihai Margineanu...
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ce e frate cu camila aia cu manute de copil? sa vina la mine sa vada biceps la jumate da cu lopeti de instalator...
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 25 Aug 2009, 22:51) Cine mai e si domnul Gore asta? Poate un exemplu de cum nu trebuie sa se joace nimeni cu steroizii si creatina? Bafta! andy, las-o asa. eu m-am jucat ce-i drept doar cu creatina si nu am murit si nici freak nu sunt. cu steroizii nu stiu cum e, insa cine stie cum sa se joace nu cred ca o sa aiba probleme. altii au facut abuz, si au ajuns foarte bine. unul cica ar fi ajuns chiar guvernator ![]() despre gore nu comentez. nu stiu cine e si ce vrea... This post has been edited by tkx: 31 Aug 2009, 12:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta cine mai este???
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Doamne Dumnezeule,oare cum ar arata produsul dintre asta si Nikita??Cocalar 2.0?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:03 |