ionizare, dezionizare
![]() ![]() ![]() |
ionizare, dezionizare
ursu_florin2002 |
![]()
|
||
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
WTF.am eu o solutie.schimba-le.n-ai ce sa le faci
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cand ai avut stralucita idee de a le ioniza, trebuia sa iti dai seama de riscurile implicate. Eu ma gandesc ca daca le dai cu acid, o sa se ... de tot sticla, si numai geamuri nu se vor putea numi. Daca te-a prins politia si te preseaza sa le dai jos, nu prea ai ce sa faci, decat sa iei alte geamuri si luneta.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Eu cand le-am ionizat, acum 3 luni parca, au zis ca pentru dezionizare sa ma duc la ei si e gratuit! Firma de Pitesti, Send 92! Iti spun sigur ca se pot face la loc fara nici un fel de problema pentru ca am vazut atunci in fata mea cum faceau! Totul este sa ai solutia lor cu care dadeau pe geam, asteptau vreo 15 minute si apoi cu tifon stergeau geamul si voila ...exact ca inainte! Nu stiu ce solutie era pentru ca veneau cu un bidon mare si puneau in sticle de 0,5 ca sa le manevreze mai usor! Incearca sa suni la ei si ori sa te duci sa le faci acolo ori sa ii tragi de limba sa afli solutia
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
facem schimb de geamuri?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Pe mine m-a costat doar 135ron ionizarea
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Du-te la o firma care se ocupa cu ionizarea......ei pot sa le faca din nou cum au fost.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
docuzdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 21 February 08 ![]() |
iti dau geamuri de spate in tenta verde de super nova la schimb
docuzdan pt mess sau 0723356523 vin eu la braila |
--------------------
renault
clio 2
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mamă ce combinații pe aici
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se curata cu acid clorhidric ( sau apa tare ). Arata ca inainte de ionizare, singura problema ar fi cu dezaburirea care nu se stie daca va mai functiona.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:33 |