Problema Asirom, Dauna totala
![]() ![]() ![]() |
Problema Asirom, Dauna totala
maryus_83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca pateam ce ai patit tu il bateam clar pe inspector...sincer..cum sa nu iti dea banii din contract...niste jegosi...daca era in locul tau un rrom de 1.95 si 130 kg..ras in cap...tatuat pe brat : box+mirela+cycy ..nu mai zicea nimic....din cate stiu eu sunt obligati sa-ti dea banii din contract...sau sa plateasca devizul...numai la noi in tara se pot intampla mizerii de genul...acum 2 ani am avut dauna totala la ei..defapt furt total
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Maine vreau sa le aduc aminte un pic de OPC si de CSA sa vad poate li se schimba punctul de vedere.
Nu imi vine sa cred ce mi-au zis... ca imi fac reevaluare si imi vor da diferenta de bani la rate inapoi.. ca trebuia sa platesc mai putin... niste jegosi.. Oricum, nu vad cum ar putea sa faca legal asa ceva... |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
daca vroiau reevaluare de ce n-au scazut pretul asigurarii in momentul achiitionarii???
|
-------------------- |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu ma pricep prea bine la asa ceva..dar poate intra Tudor..sau cineva mai priceput in lucruri de genul si iti explica pe larg....ce si cum...eventual trebuie citit contractul sa nu scrie ceva de genul ''reevauare'' in el...daca nu scrie nimic in contract nu mi se pare ceva normal...astept si eu alte sugestii..
|
--------------------
------
------
------
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu imi aduc aminte de cand aveam CASCO la Tico..., exista si aceasta posibilitate a supraevaluarii. La fel, iti dadeau o parte din bani inapoi daca se ajungea in aceasta situatie. Oricum, e furt pe fata, daca nu aveai accidentul plateai o suma mai mare degeaba. Zic doar ca eu am vazut contracte in care se stipula clar ca in caz de supraevaluare se recalculeaza totul.
This post has been edited by BZN: 31 Aug 2009, 21:14 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Marius:
Sfatul meu sincer este sa-ti iei un avocat si sa mergi insotit de el la discutii. In principiu fii rezervat in a oferii orice detalii. Cere sa ti se dea cat mai multe detalii si sa ti se indice clar in baza caror articole din contract vor ei sa reevalueze masina. Nu va certati ca nu are rost. Tu ai depus o cerere de despagubire conform contractului, ei sunt obligati sa iti raspunda conform contractului. Mergi cu avocat ca sa inteleaga clar ca nu esti un mucos care se sperie de ei, fiti foarte calmi si foarte fermi. Nu semna ca accepti nimic. Cere orice raspuns in scris, argumentat, semnat si stampilat (cu nume in clar). Daca ezita sa faca asta e clar ca merg la cacealma. Daca vezi asa ceva, avocatul va sti cum sa-i avertizeze ca veti urmari sa obtineti toate drepturile care ti se cuvin, atat suma asigurata din contract cat si daunele datorate intarzierilor peste termenele contractuale si/sau generate ca urmare a unor abuzuri in serviciu in dauna drepturilor tale. Notati permanent, unde, cu cine si ce vorbiti, fiecare intrebare si fiecare raspuns. Daca vreti sa fiti si mai catolici, luati cu voi si o a 3-a persoana, martor in caz ca cineva de la Asirom va incerca apoi sa nu recunoasca ce a spus. Dupa ce primesti raspunsul lor oficial, ca pe gura e usor de spus orice, revin-o cu detalii si vedem ce e de facut. Te-ai putea duce si fara avocat, dar in acest caz e obligatoriu sa-ti iei un martor care sa nu iti fie ruda. Acum depinde de cat poti fi de calm si stapan pe tine, de cat stapanesti interpretarile juridice ale contractelor si de cat de tare te poti tine intr-o discutie. Daca nu ai experienta in astfel de situatii, mai bine mergi cu un avocat. Nu stiu contractul Asirom, asa ca nu pot sa stiu in ce masura au acoperire contractuala sau nu. Impresia mea este ca nu pot face asa ceva, trebuiau sa ceara reevaluarea inainte de producerea accidentului, nu dupa. Hai sa vedem ce raspund oficial in scris la cererea de despagubire si apoi mai vorbim de CSA. OPC-ul nu se baga in chestiuni de asigurari, or sa te trimita la CSA. In stadiul actual, tot ce ai primit sunt vorbe, asa ceva nu poti reclama la CSA. Nu accepta hartii care nu au semnatura, stampila si nume in clar. Pe tine te-au legitimat si te-au pus sa semnezi pe cerere, e normal si legal ca si ei sa iti raspunda in acelasi fel. Oricum nu semna nimic, cel mult poti semna ca ai primit hartia (sa scrii tu "Am primit un exemplar din acest raspuns. Aceasta semnatura NU reprezinta acordul meu asupra celor inscrise in acest raspuns."). Succes! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
La drept vorbind masina e supraevaluata insa acest lucru nu schimba cu nimic datele problemei. Ei au supraevaluat-o, sau mai exact au evaluat-o, si te-au taxat in consecinta! Este un contract comercial in care ai sanse 100% de castig. Garantat! Cu CSA-ul doar vei pierde timp. Mergi cu un avocat, deschide dosarul de dauna apoi te indrepti impotriva soc de asigurari. Cred ca sunt in joc vreo 4000 eur, nu vad alta solutie si cred ca merita sa te judeci. Bineinteles, le ceri si daune extra.
Repet, ia-ti un avocat si nu semna nimic!! |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Sustin parerea lui bob737. Apeleaza linistit la un avocat si cu siguranta vei avea castig de cauza. Mult noroc
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Astia sunt cam nesimtiti. Cum sa asiguri masina la o valoare mai mare, ca doar ei fac evaluarea, apoi sa platesti toate primele de asigurare in mod corect iar dupa accident sa iti spuna ca a fost supraevaluata? Este o mare nedreptate si sunt niste hoti. Daca era invers, te iertau ei pe tine cu ceva daca semnai vreo chestie aiurea? nu cred! Asa ca trebuie sa te lupti si ai sanse foarte mare de castig. Pentru tine si pt cei care vor mai urma! Bafta!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut , stiu ca nu are legatura cu topicul dar poti pune te rog cateva poze cu masina?
Multumesc frumos |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
maryus_83 |
![]()
|
Salut! Nu am facut poze ca nu imi ardea tinand cont ca eu am fost vinovat. S-ar putea sa aiba un prieten, daca dau de el o sa le postez.
Intr-un final s-a rezolvat ok dpmdv, faza cu reevaluarea a fost o vrajeala ieftina pe care au bagat-o si ei sa vada daca tine sau nu. Masina am vandut-o la o licitatie la care a participat o singura firma, 'client' Asirom desigur. Am luat vreo 2000 pe masina si restul de bani dupa 3 luni de la asigurator. Per total ma declar multumit dar se putea si fara atata mancat de cenzurat din partea lor. This post has been edited by maryus_83: 1 Jun 2010, 13:25 |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:55 |