Merge in 3 pistoane, nu stiu ce sa ii mai fac
![]() ![]() ![]() |
Merge in 3 pistoane, nu stiu ce sa ii mai fac
costel_cosmin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|||
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Vezi axul delcoului,probabil o cama uzata,daca zici ca merge numai in trei bujii.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
merg toate bujiile nu merge un piston
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
doctoru1980 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
- CharlesioNig https://vgruk.com/ - visit vgruk
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
Am mers cu ea la mecanic si mai intai am incercat toate lucrurile simple TOATE si pe urma am trecut la schimbat supape si segmentare . NU STIU CE SA II MAI FAC
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
Se pare ca dupa ce am facut chiulasa supapa de la pistonul 3 nu etanseaza sau nu calca bine pe scaun, intrebarea este daca cu timpul o sa se bata in asa fel incat sa etanseze bine si daca da in cati km?
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Poti sa verifici si daca galeria e stransa bine pe chiuloasa , mai ales la pistonul cu pricina , poate sa fie si asta o cauza mai ales daca nu sa schimbat garnitura de la galerie .
|
--------------------
-
-
-
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
E stransa bine , dar e posibil sa se bata in timp supapa pe scaun?
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
QUOTE(costel_cosmin @ 19 Sep 2009, 16:14) Se pare ca dupa ce am facut chiulasa supapa de la pistonul 3 nu etanseaza sau nu calca bine pe scaun, intrebarea este daca cu timpul o sa se bata in asa fel incat sa etanseze bine si daca da in cati km? ar fi trebuit verificata cu benzina , nu vad sa se aseze, daca sta deschisa se arde |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
SI cum imi dau seama daca e deschisa?
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
gaby-cta-ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 March 06 ![]() |
cu un manometru, vezi daca face compresie.
"Dupa aceasta operatiune pistonul 2 tot NU merge" "Se pare ca dupa ce am facut chiulasa supapa de la pistonul 3 nu etanseaza sau nu calca bine pe scaun" Te hotarasti ?! pana la urma care nu merge ? Si sper ca numeri cilindrii de la carcasa ambreiajului spre botul masinii. Apuca cu un patent furtunul de la servo, mai aproape de galerie, si stranguleaza-l ; vezi daca se schimba ceva la mersul motorului. This post has been edited by gaby-cta-ro: 20 Sep 2009, 11:46 |
--------------------
dacia
1310/1410
1987/1998
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
pistonul 2 nu merge si chestia cu furtunula facut-o mecanicu si cica ori imi scapa pe la capcacelul care intra in servo ori pe la furtun dar foarte putin. Si referitor la compresie are rost sa ii mai fac testul daca am segmentat-o
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
da.......poate nu au fost pusi bine segmentii...
|
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
Multumesc de sfaturile primite pana la urma s-a rezolvat dupa ce am schimbat bucsele de la axul delcou. Acum cand scot fisa de la bujie se simte ca nu mai lucreaza pistonul ,dar mai am o intrebare legata de garnitura de cauciuc de la servofrana. Se poate sa se schimbe sau se schimba cu tot cu servo?(mecanicu a zis ca nu o mai reusesc daca o schimba separat)? Vreau sa o schimb pentru ca scapa aer si imi merge motorul prost |
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Acum depinde la ce garnitura te referi; daca te referi la cea mica (de la supapa, exact pe buza servo), aceea se schimba in 1 minut si nu are nici o catare; daca te referi la garnitura mare (din interiorul servo), aceea se schimba mai greu, si iti trebuie niste scule adecvate; si intr-adevar, trebuie sa respecti anumite lucruri sa o `nimeresti cum a fost. (are un arc extrem de puternic, pe care trebuie sa-l scoti si sa-l pui inapoi)
|
--------------------
r
m
2
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
Este vorba de garnitura mare din servo.
Compresia o am buna , doar ca trage aer fals pe la membrana de la servo si imi trepideaza motorul.Cand scot furtunul din servo si pun degetul pe el se simte si mai tare cum lucreaza pistonul 2 |
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Se schimba, de-asta si e in magazi. Pune mana si desfa-o . Ce rost are sa te ingrijorezi, tot e defecta. Ori o faci, ori ramane defecta, si pui alta. Experienta ta, nu merita macar , pretul unei garnituri? Daca ai sange. Daca nu, lasa pe altii sa faca ce vrea , cu tine.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
costel_cosmin |
![]()
|
1 Inainte de toate am intrebat sa stiu daca se merita nu e vorba daca am sange sau nu
2 Am o servo nou nouta de la un prieten care a vandut Dacia si mi-a dat-o gratis 27 Sep 2009, 15:33: 3 Mecanicul imi este tot prieten deci nu ma costa nimic nici reparatia This post has been edited by costel_cosmin: 27 Sep 2009, 14:33 |
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
12lei-garnitura servo sua mai bine zis membrana.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
costel_cosmin |
![]()
|
Nu e vorba de cat costa ci daca o mai reusesti sau nu, iar eu daca am o servo noua si gratis o pun pe aia .
|
--------------------
dacia
1310
1985
- br 02 fke
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:39 |