Dude Perfect
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dude Perfect
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
|
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
daca asa e!oare de ce nu sunt in nba!nici nu ar mai fi nevoie sa alerge,sa dribleze!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Reusite care mai de care mai spectaculoase, din pozitii ciudate si distante mari, frumos dar parca pare incredibil.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Cine stie din cate incercari au reusit cate un cos.
Eu am jucat foarte putin basket la viata mea. Aveam in liceu 1,70m si 60 kg si totusi de vreo 2 ori am aruncat in cos de la mijlocul terenului si o data am dat de sub un cos in celalalt...deci o lungime de teren. Cred ca imaginile sunt reale insa poate doar 1/100 e cos. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-am avut rabdare sa vad clipurile, dar de cand cu acest clip :
care, sa citez un clasic in internetul autohton, "E FAKE," au aparut multe ca el. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Asta cu ochelarii de soare o fi filmat invers?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:44 |