DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema :P CASETOFON

MIT
post 19 Mar 2005, 13:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Bine dupa cum stiti uni dintre voi eu sunt ala care o sa isi ia de la vecina DSN clima tongue.gif:P e pe vine !!! tongue.gif

AZI mi-a venit casetofonu' tongue.gif ca cica nu il foloseste tongue.gif si un capac de roata smile.gif si sapt viitoare vine masina tongue.gif.

ACUM PROBLEMA --- am luat casetofonu (e cel original) si m-am hoblat la el pe toate partiile si am observat o problema cu mufa din spate juca l-am desfacut si am vazut ca se prinde in 2 hlotzsuruburi (sau cum le-or zice) in fine IDEEA e ca unu nu mai are filetul din plastic si cam toate filetele sunt duse inculsiv cele 6 care prinde "fata" tongue.gif din spate OI GASI SA CUMPAR UN alt FUND de casetofon. !!!!!!!!!!!!!!!

Deocamdata sunt student fara salariu sau alte surse de venit si asa ca pt. o vreme o sa il folosesc pe asta sad.gif deci vreau sa il repar va rog sa nu radeti de mine sad.gif

--------------------
Dacia SuperNova
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lar
post 19 Mar 2005, 13:19
Post #2

Agent Smith

From: Bucuresti

Auzi, daca RC-ul e in starea descrisa de tine despre masina ce poti sa ne spui ? Ai vazut-o, ai testat-o ? E cam riscant sa cumperi masini dupa ce au fost folosite de femei, nu vreau sa te descurajez, dar ... unsure.gif

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
MIT
post 19 Mar 2005, 13:24
Post #3

Membru incepator

Masina are doar 9000KM tipa lucreaza la Reanult si m-a asigurat ca nu are nici o problema (a fost cu ia in service) o sa o testez cu 2-3 zile inainte sa ii dau bani de vazut am vazut-o doar pe dinafara si arata ca noua tongue.gif. TOTUSI nu mi-o da teapa vecina ca stam usa langa usa sad.gif !!! si asa eu sunt afon sad.gif la masini nici nu stiu ce ar TREBUI SA FAC excl.gif CUM S-O TESTEZ wacko.gif

Problema era cu casetofonu sad.gif o mere el si asa cred sper cu mufa prinsa intr-un surub !!! excl.gif

This post has been edited by MIT: 19 Mar 2005, 13:26

--------------------
Dacia SuperNova
+
lar
post 19 Mar 2005, 13:46
Post #4

Agent Smith

Daca zici ca arata ingrijit e bine. 9000 km este foarte putin pentru o DSN, important e totusi cum i-a parcurs. Cred ca ar trebui sa nu ai probleme cu ea daca sunt km reali. Nu te increde in lume prea tare, chiar daca e vorba de vecina sau vreun apropiat. Da-mi voie sa-ti relatez un caz cu o masina de vanzare a unei tipe care a spart baia de ulei in mers (lovit pietroi, sau altceva) si a continuat sa mearga asa pana s-a gripat motorul. Dupa aceea l-a reparat si a scos masina la vanzare. Eu eram potentialul client, noroc ca m-am prins, mai apoi m-am informat de pe la altii care o stiau si am aflat povestea. Si persoana era foarte serioasa, inspira mare incredere. Cunosti istoricul masinii ? Sunteti vecini dinainte de a-si lua masina ? Si apropo, unde-i masina acum ? Tu zici ca e "pe vine".

Later edit: In ce priveste casetofonul fa-i si tu proba sa vezi daca merge cand iti aduce masina. E simplu pui mufa la mufa si power on.

--------------------
+
MIT
post 19 Mar 2005, 13:51
Post #5

Membru incepator

Masina e in fata blocului si vine in mainele mele cand ii vine ei renaultu' ca daia vinde DSN asta ea zice ca a avut cateva accidente minore in care s-a indoit doar talbla bine ca eu am vazut masina din 2003 in fiecare zi si nu am seziat sa fie acciedentata dar daca zice ea asa a fost --- cel mai probabil nu am vazut-o deoarece lucrand la reanult si cunoscand lume din service a fost reparata instantaneuu tongue.gif. DACA MAI AVETI SFATURI VENITI CU ELE , MERSI .

Apropo masina a mers doar prin Bucuresti nu a iesit afara ca sa zic asa tongue.gif

PS. RC s-ar putea sa mearga dar problema e ca mufa sta intr-un surub si nu o vad prea bine mai ales ca am inteles ca sunt baieti cu ciorditul si va tre sa il scot si sa il bag de jde mi de ori !!!

This post has been edited by MIT: 19 Mar 2005, 13:57

--------------------
Dacia SuperNova
+
lar
post 19 Mar 2005, 16:47
Post #6

Agent Smith

Cred ca poti monta cass-ul pe o sanie si atunci ai scapat de problema mufei. Nu costa nici prea mult, si e usor de manevrat. Bafta !

--------------------
+
MIT
post 19 Mar 2005, 19:47
Post #7

Membru incepator

Ce e aia sanie si cam ce pret are, se monteaza greu ? Cum functioneaza ?

--------------------
Dacia SuperNova
+
lar
post 19 Mar 2005, 20:03
Post #8

Agent Smith

E un ansamblu de doua corpuri de forma paralelipipedica, (din tabla sau plastic), care culiseaza unul in altul. O parte se fixeaza pe masina, alta pe casetofon. Au mufe proprii de contact, astfel ca tu nu mai esti nevoit sa umbli la mufe de cate ori scoti sau pui cass-ul pe masina. Se gaseste prin targul Vitan, de regula la cei care monteaza audio si alarme pe auto. Eu unul ti-as recomanda solutia asta pana iti vei cumpara o scula cu fata detasabila. Nu se monteaza greu, dar mai bine lasi pe unu' care a mai facut asta, altfel poti gresi la legaturi si e mai nasol. Cred ca am fost destul de clar. rolleyes.gif

--------------------
+
MIT
post 19 Mar 2005, 22:28
Post #9

Membru incepator

10x, dar un pret aprox. sa nu ma duc pana in vitan si sa vad ca nu am destui bani !!!

--------------------
Dacia SuperNova
+
lar
post 19 Mar 2005, 23:59
Post #10

Agent Smith

Pretul chiar nu-l stiu, n-am mai luat asa ceva de vreo 4 ani. rolleyes.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:25
Forum Renault