Buton frana de mana rupt
![]() ![]() ![]() |
Buton frana de mana rupt
B-27-YFV |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Eu puteam sa o ridic, dar imi ramanea blocata. Clichetul are o constructie mai speciala: daca apesi prea tare parghia se blocheaza, daca tragi de parghie prea tare iar se blocheaza.
Eu am inlocuit butonul original (dupa ce mi-a zburat prin masina) cu un buton de la frana de mana D 1300. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Am avut si eu aceasta problema acum un an si ceva. Am fost cu masina la un service in Baneasa. Problema a fost rezolvata in 30 de min in sa solutia a fost sa se lipeasca butonul cu un adeziv de partea metalica si prins cu un colier. Acum este ok
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna
|
|
zongo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 June 03 From: Cluj Napoca ![]() |
Si mie mi s-a rupt si, orbit de necaz fiind, am cumparat toata maneta... Probabil puteam s-o rezolv mai ieftin... :cry:
|
-------------------- uffff....
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE .
Gasesc undeva numai buton sau trebuie sa cumpar maneta cu totul. Butonul separat nu se gaseste oricat ai cauta ( ma refer ca piesa de schimb noua). O sansa ai avea pe la dezmembrarile auto. In alta parte nu stiu unde mai poti gasi |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:22 |