frana, fara frane
![]() ![]() ![]() |
frana, fara frane
Laurentiu05 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1996
- B-67-LFZ
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Asigura-te temeinic sa nu piarda pe la vreo roata daca esti cert ca nu pierde ........posibil sa ai garniturile din pompa duse
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
corect, verfica sa nu ai pierderi, apoi daca acestea nu exista aeriseste si reaeriseste sistemul de franare. Daca nu rezolvi nimic e pompa de frana; pe asta o verifici tinand pedala de frana apasata, daca coboara inseamna ca pompa de frana nu tine presiunea si trebuie inlocuite garniturile
uite aici unul dintre nenumaratele threaduri despre franele daciei http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=132197&hl= |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si ce marca sunt piesele??
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Laurentiu05 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 September 09 ![]() |
am schimbat pompa dublu circuit cu una simplu circuit si acum am frane beton. multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
Dacia
1410
1996
- B-67-LFZ
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
![]() Recunosc , calitatea pompelor de dublu circuit de Dacie e foarte proastä dar asta nu e o scuzä serioasä pentru a face rabat la siguranta masinii - frînele si directia sunt principalele sisteme de securitate ale masinii si NU SE ACCEPTÄ interventii neautorizate ! Dacä ai fost la Service cu ea si esti tot fära frîne , dä cu ei de pämînt ( fä reclamatie , nu merge cu toporul...) si nu accepta solutii "las' cä merge si-asa " Eu am schimbat odatä 5 pompe , sä le ducä cel de la magazin înapoi la fabricant - poate asa învatä cä o piesä care nu functioneazä nu se pune la vînzare , mai ales cînd vorbim de sistem de frînare ! Ai frîne "beton" cu pompa simplä ? Asa le avea si prietenul meu 3 zile , atît a durat pînä s-a smuls o conductä la o frînare mai bruscä ( îi iesise ceva în cale ) si s-a proptit în stîlpul care rämäsese de beton , frîne ... mai încolo . Faptul cä n-o sä treci ITP-ul nu e cel mai grav , grav este cä-ti pui viata în pericol pentru cä asa te-a sfätuit cineva . Masinile cu simplu circuit au fost fabricate asa ptr. cä acesta era nivelul tehnologic la acea datä , dublul circuit îti poate salva viata cel putin odatä ( nu ai frîne - NU CIRCULI PÂNA LA REMEDIEREA CAUZEI ! ) în cazul täu erau garniturile pompei . Nu am cunostintä ( afara de Dacia si ARO ) de alte märci - dacä stie cineva îl rog sä mä corecteze - unde propietarii ( sau asa-zisi mecanici ) sä facä downgrade la sistemul de frînare ! ... nici mäcar Oltcit , care era 85% romanesc |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eh,calitatea pompelor este de vina!
eu recomand de autonova+lichid de frana bun si mai ales aerisita BINE +restu pieselor sa fie in stare foarte buna! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:19 |