Vreau sa-mi cumpar saltea, De care ? Cu latex sau cu arcuri ?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar saltea, De care ? Cu latex sau cu arcuri ?
TheFastOne |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
saltea de pus in pat sau de aia de plimbat pe mare?
![]() mie personal imi plac arcurile This post has been edited by kog: 15 Sep 2009, 13:27 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am cumparat eu una acum 2 saptamani pentru parinti - 130x190 pret ~530 ron. Aceasta e extraortopedica.
Existau si ortopedice (~380ron), superortopedice (~450ron). Vanzatoarea mi-a explicat ca la cea cu pret mediu mai sunt niste inatrituri de burete verticale fata de cea ieftina, iar la cea scumpa (cum am luat eu) sunt si intarituri verticale si orizontale. Are garantie 2 ani. Firma Gin Gin Flex din Craiova. Am dat comanda si intr-o saptamana a venit. Calitatea mi se pare buna, mult mai comoda decat cea veche. Edit: am uitat sa spun ca are 2 fete - vara si iarna. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 15 Sep 2009, 14:13 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 15 Sep 2009, 12:51) vreau sa-mi cumpar o saltea si nu ma pot hotari. pai depinde... vrei sa dormi sau sa rupi patu? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
In dilema asta am fost in februarie. Pana la urma am luat 2 asa: http://www.saltele-lucs.ro/saltea-tentazione.html
Uite si aici saltele: http://www.saltele-lucs.ro/saltea-tentazione.html |
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa de ieftina a ajuns o nunta? Maximum 1500 de lei?
Io zic sa nu te orientezi dupa pret, ia-o p'aia pe care-ti vine sa te culci mai des ! ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Depinde foarte mult cu ce saltea esti obisnuit. Eu in primavara mi-am cumparat cort + saltea (de 2 pers, gonflabila), si am umflat salteaua in sufragerie, sa stau si eu la nivelul solului, ca e mai racoare. Stand pe ea destul de mult, cateodata si adormind pe ea, m-am indragostit de ea, si in prezent o prefer pe cea gomflabila fata de orice alta saltea.
Singurul inconvenient e ca daca mai vrei sa mai dormi cu cineva pe ea, cand se aseaza acel/acea "cineva", cam simti; ah ... si nici sa nu te gandesti la sex in ea ![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciorapel @ 15 Sep 2009, 15:24) Eu in primavara mi-am cumparat cort + saltea (de 2 pers, gonflabila), si am umflat salteaua in sufragerie, sa stau si eu la nivelul solului, ca e mai racoare. Stand pe ea destul de mult, cateodata si adormind pe ea, m-am indragostit de ea, si in prezent o prefer pe cea gomflabila fata de orice alta saltea. Breeee, omul vrea naturala! si doar a zis ca fara mistouri ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Fara mistouri pe cafeneaua daciaclub?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Eu mi-am luat o "relaxa ortopedica" si pina m-am obisnuit am zis ca dorm la arest pe lemne
![]() |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, in special lui Andy_ACS, nca, ciorapel
![]() Am fost azi la o firma care comercializeaza saltele master flex. Sper sa nu fi gresit. Aveau acolo o saltea din semilatex cum s-a exprimat doamna de-acolo, fara arcuri. Personal mi s-a parut cam tare. Am uitat sa mentionez ca avea 17 cm grosime. Mai avea unele cu arcuri, 22 cm grosime care pareau mai ok ca si tarie. N-as vrea nici foarte ortopedica. Vreau sa simt ca dorm pe un nor nu pe nisip ![]() In alta ordine de idei am gasit asta: http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...t82750-125.html |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vezi ca vis-a-vis de bisericuta de lemn este un magazin cu saltele. Eu de acolo am luat una acu ~ 2 ani, tot asa cu doua fete. Au acolo 3 tipuri de saltele: ortopedice, super si extra. magazinul este la parterul unui bloc, dupa BCR chiar labga statia de autobuz. Cand am cautat eu saltea stiu ca am intrat cam la toate magazinele si am gasit acelasi produs la 5 preturi diferite
![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
Mersi de pont. O sa merg si pe-acolo. Nu stiam de magazinul ala. Intrucat ma hotarasc mai greu si n-as vrea sa fac o alegere pripita si intrucat m-am saturat sa dorm pe o canapea veche de 20 de ani si tot intrucat nu ma mai pot inghesui cu prietena in 120 de cm, am imprumutat o saltea de la parinti, de aceleasi dimensiuni. Acum nu ma mai preseaza timpul si am timp sa caut si sa ma informez ca sa pot face alegerea corecta.
Alydor, tu ce saltea ti-ai cumparat ? Cat a fost si daca esti multumit de ea. This post has been edited by TheFastOne: 16 Sep 2009, 18:31 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu am o Relaxa "Ortopedic Lux", de la Elvila. La inceput mi s-a parut cam tare, acum mi se pare excelenta, compromisul ideal (din punctul meu de vedere). Are grosimea de 22 cm si nu se lasa foarte tare sub cele 115 kile ale mele. Pe modelele "moi" ma durea spatele, ca dormeam ca-n hamac
![]() ![]() Cu latex n-am incercat (am fost tentat sa-mi iau o perna din latex, dar am renuntat), ma gandesc doar sa nu transpiri pe ea (cand dormi, nu in alte situatii ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Alydor |
![]()
|
Habar nu am cum ii zice la saltea dar sunt multumit de ea. O am de 2 ani si nu are "gropi". Parca am dat pe ea atunci vre-o 3-4 mil... Oricum la magazinul ala au (aveau) doar o singura marca de saltele cu 3 variante...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
Am uitat sa spun ca in ceea ce priveste patul, dupa indelungi cautari, am gasit multe care sa-mi placa dar ceea ce era frumos si ieftin era foarte firav, probabil ca in 2-3 ani ar fi fost praf, iar ceea ce era frumos si ceva mai scump ajungea chiar si la 2000 de ron. Vazand asta am cumparat cca 15 m de teava dreptunghiulara de 2x4 cm si-am facut o rama dreptunghiulara cu dimensiunile 160x200 si 2 diagonale. Picioare de 17 cm inaltime, cele de la capul patului fixe iar cele de la picioare reglabile. Am mai gasit niste lemn stratificat cu grosimea de 1 cm si latime de 10 cm foarte rezistent la intindere pe care l-am fixat cu suruburi autoforante de rama. Daca intereseaza pe cineva subiectul........
Urmeaza sa-l definitivez, mai am de prins sinele pentru sertar, ceva bucati de profil de care vor fi prinse lateralele din lemn si tablia pentru perna. ![]() O poza a cadrului intr-o faza mai incipienta: This post has been edited by TheFastOne: 17 Sep 2009, 06:53 Attached thumbnail(s) Imag105.jpg ( Size: 398.86k ) Number of downloads: 7484 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
eu mi-am facut patul din PAL. Fara picioare, cu sprijin direct pe podea, cu dublura de rezistenta si dedesubt un sertar (maaaaaaaare, ca are 1.5 m lungime, 30cm inaltime, si vre-o 80 latime, pe role, foarte practic si util) Patul l-am facut dupa ce mi-am luat salteaua...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
Deci nu sunt singurul pe care-l mananca palmele sa faca ceva custom made
![]() This post has been edited by TheFastOne: 17 Sep 2009, 07:48 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
nu esti... sa fi cumparat patul din magazin ma ducea la 900 de ron. Asa m-a dus doar la 600. cu tot cu saltea. La fel si cu mobila de bucatarie. Poti sa arunci un ochi aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1970189
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 |