Noul clio RS, demaraj 0-130 km/h
![]() ![]() ![]() ![]() |
Noul clio RS, demaraj 0-130 km/h
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
330e
2021
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Foarte simpatica masina...chiar imi place....a fost una la intalnire...misto masina...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Merita toti banii Clio RS.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
se duce frumusel rau de tot. imi place motorul cum face. cat ai zis 18.000 cam scumpa nu stiu daca merita.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
intradevar nu-i vw ca sa merite atat.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bogdan_90 |
![]()
|
ai inteles gresit nu sunt fan vw doar ca nu merita sa dai atatia bani .
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Golf gti la sehash e masina, dom'le!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei masina de fugareala nu prea ai alceva sa iei la banii aia.
M-am uitat ![]() ![]() This post has been edited by tudor.: 15 Sep 2009, 17:47 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cat costa dsg?
ascutitoarea asta are totusi un pret mai comestibil... si performante superioare. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ce ascutitoare....? am auzit ca a luat premiul intai in 2009 la concursul pentru fiare de calcat...
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
rtBK...iti face placere sa compari mere cu pere in fiecare topic...compari masini din alte clase...sh cu noua..etc...
Renault-ul asta are un pret corect zic eu...altceva la banii astia nu poti lua...nou....eu zic ca este reusita...este o masina de fun sa zic asa..nu este una cu care sa mergi in fiecare zi....La renaultsport nu am nimic de comentat...totul mi se pare corect si ca bani si ca performante.. vladrehau..decat dulap cu 3 stele mai bine fier de calcat... ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
Eu zic ca daca ai bani de masina noua... mai bine iei noua. Mai ales la banii astia.
18000 de euro pe masina sh... ? Acum na... fiecare face ce vrea cu banii, dar personal nu as face asa ceva. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 15 Sep 2009, 18:17) oare de ce cand e vorba de renault, trebuie sa vina unu cu vreo nemteasca sa ne spuna el ce prosti este aia carora le place renault-ul? Scuza-ma, insa despre renault clio sport, toti zic ca e amuzanta de condus, ca e performanta,fiind considerata printre cele mai reusite hot-hatch-uri. Despre g5 gti.. mai putin ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ia uita-te mai bine cineva a avut primul post despre golf sh, eu doar i-am zis ca sunt de acord cu el ..
This post has been edited by ArtVandelay: 15 Sep 2009, 19:07 |
--------------------
Ford
focus
|
rtBK |
![]()
|
era un post ironic, la care Nemtii nu puteau ramane fara replica.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ArtVandelay |
![]()
|
adica voi aveti voie, sau cum?
|
--------------------
Ford
focus
|
bogdan_90 |
![]()
|
sincer de 20.000 de euro iti iei audi a8 dar mai bine la bani astia iti iei ceva nou. NU SUPORT SH.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
Mie imi place ca sunt persoane care nu si-ar lua logan nou, dar si-ar lua bmw din 95 si dau sfaturi si altora sa faca asta...dar nici unu nu spune cat e intretinerea.
![]() This post has been edited by rtBK: 15 Sep 2009, 19:38 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bogdan_90 |
![]()
|
treaba sta asa daca stii foarte bine masina pe care vrei sa o iei sh merita dar ce e nou nu se compara eu sunt inebunit dupa mirosul ala de plastic nou. apropo clio rs costa mai mult de 18.000 de euro.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
iar aud comparatii de mere cu pere si ceapa cu cartofi
nu va puteti abtine o clipa de la comparatii cu vw sau audi... clio rs este o masina amuzanta si foarte fasneata la condus...sta foarte bine la demaraje dar si viteza maxima...e mai mult de strada decat de circuit |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Aveti sectiune speciala pentru Clio si topic pentru Clio RS. Nu e aici locul de versusuri.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:16 |