Cu DACIA la Nurburgring, un vis ce poate deveni realitate!?
![]() ![]() ![]() |
Cu DACIA la Nurburgring, un vis ce poate deveni realitate!?
cmres80 |
![]()
|
||
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|||
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(cmres80 @ 17 Sep 2009, 21:58) Apoi, un tur de circuit cu masina personala, care costa – din cate imi dau seama din site-ul asta in limba germana – cam 23 de euro De pe site-ul oficial (http://www.nuerburgring.de): "Das Grand-Prix-Strecken-Erlebnis kostet 30,00 € für 20 Minuten Fahrspaß" - 30 Euro pentru 20 de minute pe circuitul de Grand Prix (5,148 km), si de la 23 Euro / tura (75 Euro / 4 ture, etc) pe Nordschleife (20,8 km). Circuitul de Grand Prix e deschis pentru turele personale numai 28 de zile pe an, Nordschleife mai mult; date exacte pot fi gasite la http://www.nuerburgring.de/ft/events-veran...gskalender.html |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
O idee buna.
Ce ar fi sa se adune toti amatorii de reising si sa o arda pe acolo pana isi zboara pistoanele? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu cred că nu ți se va permite accesul pe circuit cu mașina din semnătură.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cam la fel cred. Ai fi prea melc si ca atare un pericol pentru ceilalti participanti.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pl ca exista pericolul sa se dezintegreze pe circuit
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-ar parea mult mai interesant turul ala cu M5-ul, insa doar eu si soferul. Cu masina plina senzatiile cred ca nu mai sunt asa de "tari"
![]() Daca vrei sa te "joci" cu masina, nu-i nevoie sa te duci chiar pana acolo. Sunt cateva trasee de munte si in tara, foarte putin circulate, iar daca te duci si noaptea, chiar nu e nimeni pe ele. De ex: Campu lui Neag - Campusel (zona Petrosani). Nu sunt localitati, case, nimic, iar asfaltul se termina in forestier, deci nici trafic... Nu e un circuit amenajat, dar decat sa vad ce vad pe Valea Oltului, de exemplu, unde multi isi arata muschii de la motor, mai bine sa mearga in zone necirculate. This post has been edited by VladG: 8 Oct 2009, 21:18 Attached thumbnail(s) P1020688_resize.JPG ( Size: 303.45k ) Number of downloads: 680 P1020695_resize.JPG ( Size: 260.7k ) Number of downloads: 742 P1020702_resize.jpg ( Size: 287.22k ) Number of downloads: 741 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am fost pe Nordschleife si marea problema o reprezinta masinile foarte lente care sunt pe trasa ideala. Pe unele zone de circuit se ating si viteze de 300 kmh, iar daca esti pe trasa ideala pot spune ca esti un real pericol pentru tine si pentru altii.
Ca si sfat, du-te in primul rand sa vezi circuitul si sa te dai cu altcineva, sa stai in dreapta si sa inveti trasele, crede-ma ca sunt 2-3 viraje in care vi cu 180 si esti pe creasta de zona de franare pe care daca n-o sti ... iei din plin cauciucurile de pe marginea virajului la 90 grade. Acuma nu spun ca tu o sa te dai asa de tare, dar decat sa te expui la un pericol si sa te dai doar cu ochii pe oglinda retrovizoare... mai bine te dai cu Sabine cu Ring taxi. Am vazut si masini lente si vechi pe circuit dar, cred ca erau conduse de piloti experimentati si imediat ce vedeau o masina in retrovizoare se trageau pe zona de viteza mica. Sunt cateva reguli pe care ar trebui sa le sti inainte sa intri pe circuit, gen semnalizatul, gen farurile aprinse daca esti pe turul rapid, ... Dar si sa stai la un gratar pe marginea traseului (se practica de f mult timp) si sa vezi o cursa este extraordinar. This post has been edited by Razor: 16 Nov 2009, 09:37 |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:44 |