Problema roata stanga spate
![]() ![]() ![]() |
Problema roata stanga spate
XUR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Zambetul lui Iliescu
2000
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai puntea stramba.
Daca mai poti merge cu ea cateva zile? Depinde cat de afectata este, cred ca destul de rau daca scartaie. Eu cred ca cel mai bine este sa cauti o punte pe la dezmembrari dar atentie, bine ar fi sa o poti plati dupa montaj( sau cu garantie o zi) sa nu fie si asta stramba. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
XUR |
![]()
|
@BZN un pret?
|
--------------------
Dacia
Zambetul lui Iliescu
2000
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Intai verifica rulmentii si tamburul sa nu ai eventuale jocuri .........daca sunt in regula probabil ai puntea stramba verifica daca toceste cauciucul........o punte SH e maxim un milion
This post has been edited by vallyyy: 19 Sep 2009, 18:08 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu nu prea cred sa fie puntea , ca sa strambi puntea trebuie sa lovesti cu ceva putere , se stramba si geanta cel putin.Ridica masina pe cric si vezi daca are roata joc , daca da rulmenti sunt de vina ,poate sa fie vreunul spart si din aceasta cauza iti sta roata stramb .
|
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 19 Sep 2009, 19:17) ... si vezi daca are roata joc , daca da rulmenti sunt de vina ,poate sa fie vreunul spart si din aceasta cauza iti sta roata stramb . De obicei , cand sunt sparti rulmentii trosneste, nu scartaie. Oricum daca s-a indoit puntea sau dus dracu' si ei asa ca nu e relevant jocul (asta nu inseamna ca nu pot fi doar ei de vina). |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
XUR |
![]()
|
Acum trebuie sa plec pana la fratimiu, eu stau in rahova el prin pantelimon. deci merg vreo 30 km dus intors. Chiar nu am voie sa merg cu ea asa? Ieri am observat ca nu mai scartaie asa des, are toane, cand iau un viraj la dreapta incepe si scartaie, cand fac stanga nu mai scartaie
![]() |
--------------------
Dacia
Zambetul lui Iliescu
2000
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu unul nu as merge cu ea asa , risti sa se blocheze roata sau mai rau sa-ti sara .
|
--------------------
-
-
-
|
|
XUR |
![]()
|
Ieri am mers cu ea vreo 50 de km si din 50 km daca stau si adun a scartait vreo 5 km adunat. Iar in prima zi cand s-a intamplat scartaia intr-una. Am mai observat o chestie, daca merg pe un drum mai cu denivelari/gropi nu mai scartaie deloc deloc. O iau batraneste asa pana la fratimiu si inapoi. Sa speram ca nu se intampla nimic. Multumesc pentru ajutor tuturor!
|
--------------------
Dacia
Zambetul lui Iliescu
2000
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Trebuie sa te gandesti ca nu esti singur pe sosea , nu e vorba numai de siguranta ta . Poate sa nu se intample nimic dar se si poate intampla o tragedie ,mai bine considera ca nu ai masina .
This post has been edited by CGDBZ: 20 Sep 2009, 10:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:13 |