problema martor "uzura frana"
![]() ![]() ![]() |
problema martor "uzura frana"
huiduu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 September 08 From: Campina ![]() |
Attached thumbnail(s) aaaaaaaaaaa.JPG ( Size: 83.29k ) Number of downloads: 183 |
||
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|||
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Ai pus placute care probabil nu au fir pentru martorul de frana?
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
huiduu |
![]()
|
Placutele nu le-am pus eu.
Ar putea fi asta problema. Maine o sa verific. Multumesc pentru raspuns! |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu are sonda icp?(nu stiu daca ai senzor la placute)...cand a pus placutele trebuie facuta pedala un pic...sa nu fi apasat pana la fund si sa se fi aprind martorul ala de la sonda de pe pompa...
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Au fost facute si dacii cu senzor de uzura al placutelor de frana, el a schimbat placutele nu avea de ce sa intre pompa de frana in avarie si sa i se aprinda becul in bord.
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
huiduu |
![]()
|
Am mai gasit cateva raspunsuri.
Probabil ca ar trebui sa resetez acel martor. "Se desurubeaza senzorul care este pe pompa de frana pe partea dinspre aripa (este greu accesibil dar se poate) folosind o cheie de 22 (parca). Nu o sa curga nimic ... Dupa ce se scoate senzorul se apasa cu degetul pe elementul de presiune (un "stut" subtirel) de cateva ori si apoi se monteaza la loc .. END PROCEDURE. " ![]() L.E. Deci nu are rost sa ma complic?! L.L.E. Am scos si acel papucel de la pompa de frana si martorul tot ramane aprins. 23 Sep 2009, 12:20: S-a rezolvat. Am resetat martorul prin procedeul descris mai sus! This post has been edited by huiduu: 23 Sep 2009, 11:20 |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:08 |