panou voleti
![]() ![]() ![]() |
panou voleti
costi2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 22 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina 1310 Li
2000/benzina
- B-21-VIL
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Salut.Vezi ca fiecare volet ,cum zici,are supapa lui.Daca dai jos cutia de acte ai sa vezi si celelalte supape.De regula se duce membrana.Succes
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
fasaitl este din cauza supapei unisens de lamga servo,schimbo si vezi cum merge!
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
costi2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 22 July 09 ![]() |
Supapa de langa servo am dat-o jos si am verificat-o, e OK. Fasaitul se aude din masina de sub bord. Daca dau jos torpedoul din dreapta ajung la problema? Am observat jos un furtun de cauciuc care iese de undeva de la mijlocul bordului partea de jos(pe unde e casetofonul) si atarna. Ala ce mai e?
|
--------------------
Dacia
berlina 1310 Li
2000/benzina
- B-21-VIL
|
|
nightman29 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 March 09 From: Ploiesti ![]() |
furtunul care iti atarna s-ar putea sa fie cel de la aeroterma,adka daca iti curge din calorifer,se aduna undeva pe fundu carcasei aerotermei si iti iese prin acel furtun.
daca e ala care zic eu,tre sa il bagi intr-o gaura ce iese pe sub baterie |
--------------------
Dacia
1310LI
2000
- PH-06-EWR
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
@costi2: regulamentul zice sa cauti inainte de a face un topic ca poate e discutata problema! tu ai cautat??? nu cred!
ia si citeste topicul asta: http://www.daciaclub.ro/Supape-directionar...1-t4812-s0.html |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:11 |