Instalatie iluminat, becuri arse
![]() ![]() ![]() |
Instalatie iluminat, becuri arse
vizitatorul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu de aproape trei ani de cand am masina nu am schimbat decat doua becuri (o pozitie pe fata si un bec de far ) deci nu cred ca este de la becuri , poate ai vre-un contact imperfect pe undeva sau vre-un fir da la masa , ar fi bine sa verifici instalatia .
|
--------------------
-
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia becuri romanesti de fieni!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
stc_ctln |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 27 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Uitate la legatrile de la masa.sunt pe aripa ,pe stanga si pe dreapta.
EU am problema la stopuri,Stopul dublu adica becul cu frana si pozitia imi cade din stop.cade din suport. |
--------------------
Dacia
1310 LI
2000
- B-21-AIR Dacia 1310 LI 1397cmc 2000
Cu turometru,geamuri electrice,inchidere si aeroterma functionala. Cred ca e Full:D |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare
am schimbat bricheta si cred ca am legat firele gresit deoarece am ars deja de doua ori siguranta care tine pozitiile, nici semnalele nu mai merg daca imi poate spune cineva la concret, o poza ar fi excelent multumesc ps: alimentarea de la motorasul de stropit parbrizul se leaga la maneta de stergatoare? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:55 |