Vopsea crapata si inceput de rugina, Cred ca s-a prins ceva in usa
![]() ![]() ![]() |
Vopsea crapata si inceput de rugina, Cred ca s-a prins ceva in usa
Crrisstian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 14 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate / 1.5 dCI 85CP / 2008
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
In semnatura scrie ca masina e din 2008 ... de garantie ai auzit ?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
vopseaua a crapat din cauza indoiturii. nu acopera garantia doar casco.
eu ce as face: m-as duce la un service as vorbi cu un vopsitor sa mi dea grund, vopsea si lac in cantitati mici de ex in ciocanele de esente alimentare. i-as da si lui de o bere doua si mi-as mesterio singur. daca e curatat ok zona nu ar tb sa mai aiba moarte mai ales ca nu e supusa intemperiilor |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Crrisstian |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri!
Tkx, la ceva asemanator ma gandeam si eu, doar ca as vrea sa achizitionez materialele necesare din comert (stiu ca se gasesc vopsele preparate la spray, dar nu stiu unde se gasesc unele de calitate buna si la ce pret). Grund auto gri am deja un spray dar nu stiu exact procedura (mai trebuie aplicat ceva inainte de grund? cum se curata rugina? este necesar si chit auto? de care? cand? cum?). Va multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Un mester cu un ciocan de cauciuc ceva poate sa indrepte cuta aia fara sa iti afecteze vopseaua pe exterior. Dupa aia poti sa acoperi locul unde ai vopseaua sarita cu un pic de grund si apoi puncatat cu vopsea. Nu iti trebuie chit la partea din interior.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Crrisstian |
![]()
|
Trebuie aplicata si o solutie pentru rugina inainte de grund sau pur si simplu curat cu smirgel pana nu se mai vede rugina? Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
exista spray cu zinc care se da pe tabla goala.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
iti spun eu ce a intrat acolo, platband sau ceva de genul asta. eu la loganul meu fara butoane la usile din spate, dar montate de mine ulterior, am avut la ambele usi asa. hotii merg pe ideea ca usile spate nu au butoane si se gandesc sa le deschida pe acolo.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
De ce butoane vorbesti?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Acele butoane care cand deschizi usa se aprinde plafoniera
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai si cum stie hotul ca ai sau nu acele butoane?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
pai nu e greu sa urmaresti o masina noaptea, cand deschizi usa din spate nu se aprinde plafoniera sau ai ceva de luat din spate si inchizi usa din fata si pana te mosmondesti se stinge lumina. oricum cred ca daca te interesezi afli usor ca primele 2 modele de pe vremuri nu aveau pe spate. probabil nici versiunea logan. oricum cand deschizi usa vezi butonul lipsa si capacul care acopera gaura. deci sansele sa nu fie buton acolo sunt de 50%.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
WOW. Elucubranta explicatie.
Daca un hot baga ceva pe acolo, in mod sigur trebuie sa foloseasca acel ceva pe post de parghie....si iti indoaia usa sau aripa. Cu ce il impiedica prezenta butonului pe eventualul hot??? O avea fotofobie...saracu...si se teme sa nu se aprinda lumina. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:35 |