Pot monta indicator de temperatura lichid racire?, pe dacia Pick-Up 1.9D
![]() ![]() ![]() |
Pot monta indicator de temperatura lichid racire?, pe dacia Pick-Up 1.9D
poe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|||
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Craiova ![]() |
Cred ca se poate face un T-u filetat pe care sa il pui pe unul dintre furtune, cat mai aproape de motor si sa folosesti indicatorul de temperatura din acel set, de care ziceai; asta ca sa urmaresti temperatura, pentru ca are bec care indica supraincalzirea.
|
--------------------
Honda
Civic
2001- 2.4-230HP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Da nu iti trebuie decat un ceas de temperatura si o sonda. Sonda o intercalezi pe un furtun. Apoi legi sonda la ceas, si mai vii cu un fir de la sonda de supraincalzire si o conectezi si pe aceea la becul rosu.
This post has been edited by iuliano_smile: 4 Oct 2009, 15:17 |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Eu stiu ca solenza are indicator in bord si ma gandeam ca semnalul l-as putea prelua si eu din ECU si l-as putea conecta la un indicator, dar nu stiu daca or fi compatibile orice indicatoare. Stie cineva care fir din ECU e responsabil cu acest semnal?
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
florin_vily |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 May 09 From: Avram Iancu, jud. Bihor ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
CL
1997
- BH 03 WAP o dacia cl ;)
|
|
poe |
![]()
|
si cum dau de el ca am dat search dupa membri si nimic.
Later edit: pana la urma m-am descurcat, mersi This post has been edited by poe: 6 Oct 2009, 10:11 |
--------------------
Dacia
2007
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Atentie ca sonda deja o are si e senzor de temperatura. Deci ati putea sa va legati de el, dar atentie ca nu stiu daca sunt aceleasi valori, sau daca indica corect temperatura.
|
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
poe |
![]()
|
Ai idee unde e situata aceasta sonda la motorul 1.9D?
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
Nu stiu exact. In mod normal ar trebui sa fie situata pe chiuloasa.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:22 |